Szakácskés TWIN CUISINE, Zwilling

Kód: ZW30341201
Márka: ZWILLING
64 890 Ft –6 %
Szakácskés TWIN CUISINE, Zwilling
64 890 Ft –6 % 60 410 Ft
Raktáron (3 db)

ATWIN® Cuisine kés egy masszív, nagy teherbírású kés, széles pengével, finom, de tartós éllel. Profi és hobbi szakácsok mindenese, amely megtisztítja a zöldségeket, de fűszernövényeket vagy szeleteket is aprít.

Részletes információ

Termék részletes leírása

ATWIN® Cuisine sorozat szakácskése robusztus és nehéz kés, melynek pengéje széles és az éle nagyon strapabíró. Egy mesteri késről van szó, mely a professzionális szakácsok és a háziasszonyok konyhájában nélkülözhetetlen. Ideális zöldségek tisztításához, fűszernövények aprításához és karaj szeleteléséhez.

TWIN® Cuisine termékcsalád

 • Forradalmi dizájn, ergonomikus szintetikus nyél rozsdamentes acél logóval
 • Innovatív gyártási technológia – exkluzív tömör vízszintes markolat szegecsek nélkül
 • Standard ujjvédő
 • Sima átmenet az ujjvédő és a nyél között
 • A ZWILLING J. A. Henckels társaság számára gyártott különleges acél
 • FRIODUR® penge, jégben edzett
 • SIGMAFORGE® kés – egy darabból kovácsolt
 • Megközelítőleg 57 HRC Rockwell-keménység
 • Precíz hónolás, kézi csiszolás – a kések élesek és hosszú ideig azok is maradnak
 • Lézeres élellenőrzés
 • Életre szóló garancia a penge gyártási hibáira
 • A kések mosogatógépben moshatók – mindazonáltal inkább a kézi mosogatást javasoljuk
 • A termék által elnyert rangos dizájn díjak: Red Dot Design Award és GOOD DESIGN

A TWIN® Cuisine sorozatú kések a német ZWILLING J. A. Henckels társaságtól a korszerű koncepciójú, ellenálló műanyag nyelű kések és a bevált tömör fogantyú tökéletes szintézise – mindez új felfogásban. A kések forradalmian kialakított vízszintes szára kompromisszumok nélküli, tökéletes szerkezeti megoldást jelent, a márka logóját ábrázoló rozsdamentes minta a markolat talpán pedig a választékosság.és a megbízhatóság látható fémjelzője. Az innovatív kialakítású TWIN® Cuisine kések eleget tesznek a kések kényelmes használatával és pontos vezetésével szemben támasztott legmagasabb igényeknek is.

Alkalmazott technológiák és alapanyagok

A kések magas minőségű acélból készülnek optimális mennyiségű krómmal és szénnel, melyet különleges követelmények betartása mellett kizárólag a ZWILLING J. A. Henckels németországi társaságra jellemző tökéletes pontossággal. A megközelítőleg 57 HRC Rockwell-keménységű acél rugalmas, jó kezdeti vágási teljesítménnyel bír, hosszú élettartamú és tökéletesen korrózióálló. A különleges acélból készült kések emellett könnyen élezhetők. A megfelelő gyártási „receptet” igazolja az a tény, hogy mind ez idáig több mint 100 millió kést állítottak elő belőle az acél változatlan összetételével.

Az acél tulajdonságait ezenkívül a kések gyártásához egy különleges, szabadalmaztatott FRIODUR® keményítési módszerrel javították, amely során az acélt több mint 1000 °C-ra hevítik, majd hirtelen -70 °C-ra hűtik le, ezt követően pedig még kétszer mintegy 250 °C-ra hevítik. Az így kapott molekuláris szerkezet jelentősen növeli a kés keménységét, ellenálló képességét és korróziómentességét.

A kés pengéje egyetlen darab acélból készül az ún. SIGMAFORGE® módszerrel, amely javítja az acél tulajdonságait. Az ilyen módon kovácsolt pengék szerkezete sűrűbb és homogénebb, ami nagyobb szilárdságot, szívósságot és az élek tompulással szembeni ellenállását biztosítja.

A stabil él és a tökéletes geometria kivételes vágóképességet és tökéletes késvezetést eredményez. A hegyesszög nagyobb élességet és ezáltal kényelmesebb szeletelést biztosít. A kés az ék alakú bemélyedéseknek köszönhetően könnyedén hatol át az élelmiszereken. Az ívelt forma segít intuitív módon használni a kést a könnyű és pontos vágáshoz.

A Standard ujjvédő az egy darab acélból készült penge részeként került integrálásra. Biztosítja a súly helyes elosztását, védi az ujjakat az élre való lecsúszással szemben, és garantálja a kés pontos irányítását.

A forradalmian új ergonomikus nyél ellenálló szintetikus anyagból készül, amely törhetetlen, ellenáll az ütéseknek és az élelmiszerekben található savaknak, mosogatógépben mosható. A markolat függőleges rögzítése a szárhoz kivételes dizájnt eredményez, amely már első pillantásra megragadja a figyelmét. A markolat talpán a ZWILLING márkát ábrázoló rozsdamentes acél logó található. A kés így a választékosság és megbízhatóság látható jelét viseli. A TWIN® Cuisine kések kifinomult dizájnját a legjobban akkor fogja értékelni, ha rájön, hogy a mintázat a kés tökéletes egyensúlyát is elősegíti.

A vízszintes szárat a ZWILLING J. A. Henckels társaság új kovácsolási technológiája segítségével állítják elő, amely harmonikus súlyelosztást biztosít. Az egyes részek tökéletes összeillesztése emellett megakadályozza a lerakódások és a baktériumok megtapadását, így a kések a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is megfelelnek.

A ZWILLING kések karbantartása

A műanyag nyelű kések tisztíthatók mosogatógépben, de mindenképp a kézi tisztítást javasoljuk, mely kíméletesebb a késekhez. Amennyiben Ön ennek ellenére a mosogatógépben való tisztítást részesíti előnyben, kérjük, ne feledje, hogy a késeknek sérülhet a minősége, ha a mosogatás során más evőeszközökbe, fazekakba vagy serpenyőkbe ütköznek. A mosogatógépbe való tisztítás során ezért ügyelni kell arra, hogy a kések pengéje ne érintkezzen más tárgyakkal. A gyártó mosogatógép használata esetén max. 55 °C-os program használatát javasolja.

A ZWILLING kések élezése

Időről időre minden késnek élezésre van szüksége. A TWIN® Cuisine sorozat késeinek élezéséhez a kínálatunkban található ZWILLING késélezőket, fenőköveket és fenőacélokat javasoljuk. Ezenkívül rajtunk keresztül közvetlenül a gyártónál is igényelhető késélezés - a késeket egyenesen a németországi ZWILLING J. A. Henckels társaságba küldjük éleztetni. Szükség esetén ZWILLING kések élezésében jártas prágai késgyártót is tudunk ajánlani.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Séf kések
Jótállás: 2 év
Súly: 0.37 kg
Méret: 20 cm
Pengehossz: 20 cm
Tulajdonságok: Mosogatógépbe alkalmas
Terméktípus: Szakácskés
Sorozat: ZWILLING TWIN® Cuisine
Margin: E
K překladu: CZ AUTO

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: