Spékelőkés TWIN 1731, Zwilling

Kód: ZW31860101
Márka: ZWILLING
167 700 Ft –12 %
Spékelőkés TWIN 1731, Zwilling
167 700 Ft –12 % 147 080 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

ATWIN® 1731 tüskés kés egy kisméretű, könnyű és sokoldalú kés, finom pengével és közepes hegyével. Alkalmas húsok fűszerezésére és előkészítésére, gyümölcsök és zöldségek hámozására, szeletelésére, tisztítására vagy díszítésére.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A TWIN® 1731 spékelő kés egy kisméretű, könnyű és sokoldalú kés, melynek finom éle és közepesen hegyes pengéje van. Ideális húsok spékeléséhez és előkészítéséhez, valamint gyümölcsök és zöldségek hámozásához, szeleteléséhez, tisztításához.

TWIN® 1731 sorozat

 • A ZWILLING márka legmagasabb termékcsaládja
 • Makassar-ében nyél
 • A penge a japán és az európai vágáskultúrát egyesíti
 • Kiváló ergonómia
 • Egyedülálló geometriájú Pro Touch ujjvédő a kényelmesebb, pontosabb és biztonságos késvezetéshez
 • Innovatív ékszerű pengeforma
 • Exkluzív, nagy teljesítményű Cronidur 30 acél
 • FRIODUR® - jégben edzett penge
 • SIGMAFORGE® - egy darabból kovácsolt
 • Megközelítőleg 60 HRC Rockwell-keménység
 • Kézzel csiszolt
 • Lézeres élellenőrzés
 • Életre szóló garancia a penge gyártási hibáira
 • A kések nem alkalmasak mosogatógépben való mosogatásra

Az új generációjú TWIN® 1731 késsorozat decensen egyesíti a bevált és letesztelt eljárásokat a korszerű technológiákkal. A világ legjobb minőségű késeiről van szó megközelítőleg 60 HRC Rockwell-keménységgel, amelyek innovációjának és formatervezésének harmonikus összhangja a szó szoros értelmében elbűvöl. A high-tech gyártást és a kézi megmunkálást ötvözik. A márka gazdag tapasztalatai és hagyománya fedezhető fel bennük, azonban új értelmezésben. Olyan klasszikusról van szó, amely kézzelfogható módon ötvözi a kovácsmesterséget, alapanyagokat és a formát.

Alkalmazott technológiák és alapanyagok

A tökéletes és tartós élesség elérése érdekében a TWIN® 1731 sorozatú kések gyártásához Cronidur 30 acélt használnak,melyet eredetileg a repülőgépipar számára fejlesztettek ki. A ZWILING J. A. Henckels az egyedüli olyan társaság, amely az acél ezen egyedülálló fajtáját késgyártásra használja. A Cronidur 30 acél a szabványos acélhoz képest megközelítőleg 100-szor korrózióállóbb, és rendkívül kemény. A rozsdamentes acél megmunkálása és az értékes alapanyagok felhasználása területén szerzett kitűnő know-how valódi örömet eredményez a TWIN® 1731 sorozatú kések használata közben.

Az acél tulajdonságait ezenkívül a kések gyártásához egy különleges,szabadalmaztatott FRIODUR® keményítési módszerrel javították, amely során az acélt több mint 1000 °C-ra hevítik, majd hirtelen -70 °C-ra hűtik le, ezt követően pedig még kétszer mintegy 250 °C-ra hevítik. Az így kapott molekuláris szerkezet jelentősen növeli a kés keménységét, ellenálló képességét és korróziómentességét.

A kés pengéjeegyetlen darab acélból készülaz ún. SIGMAFORGE® módszerrel, amely javítja az acél tulajdonságait. Az ilyen módon kovácsolt pengék szerkezete sűrűbb és homogénebb, ami nagyobb szilárdságot, szívósságot és az élek tompulással szembeni ellenállását biztosítja.

A stabil él és a tökéletes geometria kivételes vágóképességet és tökéletes késvezetést eredményez. A hegyesszög nagyobb élességet és ezáltal kényelmesebb szeletelést biztosít. A kés az ék alakú bemélyedéseknek köszönhetően könnyedén hatol át az élelmiszereken. Az ívelt forma segít intuitív módon használni a kést a könnyű és pontos vágáshoz

A Pro Touch ujjvédő az egy darab acélból készült penge részeként került integrálásra. Megfelelő súlyelosztást, illetve pontos és biztonságos késvezetést biztosít. A TWIN® 1731 kések ujjvédője és ricassója közötti átmenet folyamatos, így még kényelmesebb fogást biztosít.

Az ergonomikus nyél olajozott Makassar-ében fából készül. Az innováció és a dizájn lehető legérzékibb ötvözése. Az ébenfa rendkívül ritka, kemény és nedves környezetben is stabil, mosogatógépben azonban nem mosható.

A pazar kinézetű nyélt a speciálisan kialakított késszár emeli ki, amely kizárólag alulról látható. Az egyes részek tökéletes összeillesztése emellett megakadályozza a lerakódások és a baktériumok megtapadását, így a kések a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is megfelelnek.

A Matteo Thun milánói építész és formatervező által tervezett ZWILLING márkájú késsorozat letisztult formája és minősége nemcsak a késimádók és szakértők figyelmét kelti fel, hanem elsősorban a kivételességet értékelő felhasználókét, akik a lehető legjobb minőséget igénylik, és értenek a dizájn nyelvén.

A ZWILLING kések élezése

Időről időre minden késnek élesítésre lehet szüksége. A TWIN® 1731 kések élezéséhez a TWIN Stone Pro és a TWIN Finishing Stone Pro fenőkövet, valamint a gyémántréteges ZWILLING és a 23 cm hosszú, wolfrám-karbid réteges TWIN® 1731 fenőrúdat javasoljuk. Eredeti élezést is kínálunk közvetlenül a gyártónál - a késeket a németországi ZWILLING J. A. Henckels társaságba küldjük.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Faragó kések
Jótállás: 2 év
Súly: 0.56 kg
Méret: 10 cm
Pengehossz: 10 cm
Terméktípus: Speciális kés
Sorozat: ZWILLING TWIN® 1731
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: