Szoté serpenyő WOLL

összesen 17 termék
Mély serpenyő TITANIUM NOWO 26 cm, WOLL
34 390 Ft –16 %
28 690 Ft
WL726N

Fedezze fel a kulináris kiválóság világát a WOLL szotétserpenyők kivételes kollekciójával. Ezek az aprólékosan megtervezett és szakszerűen megmunkált serpenyők tökéletes kiegészítői bármelyik konyhának, akár profi szakács, akár szenvedélyes otthoni szakács.

A WOLL szotés serpenyőket úgy tervezték, hogy pontos és egyenletes hőeloszlást biztosítsanak, így biztosítva, hogy a szotézott ételek tökéletesen átsüljenek. A húsok megpirításától a hagyma karamellizálásáig ezek a serpenyők minden alkalommal egyenletes és kiváló eredményt biztosítanak.

A WOLL szoté serpenyők egyik kiemelkedő tulajdonsága a kiváló tapadásmentes felületük. Ez nemcsak a főzést teszi gyerekjátékká, hanem a takarítást is leegyszerűsíti. Mondjon búcsút a ragacsos szennyeződéseknek és a súrolással töltött óráknak - a WOLL Sauté serpenyőkkel a főzés és a takarítás öröm.

A WOLL főzőedények középpontjában a sokoldalúság áll, és ez alól a Sauté serpenyők sem kivételek. Ezek a serpenyők különböző főzőlapokkal kompatibilisek, beleértve a gáz-, elektromos és indukciós főzőlapokat, így bármilyen konyhai környezetben rugalmasan főzhet.

A tartósság a WOLL hírnevének egyik jellemzője, és a szoté serpenyők úgy készültek, hogy ellenálljanak a magas hőmérsékletnek és a gyakori használatnak. Számíthat ezekre a serpenyőkre, amelyek hosszú élettartamú és megbízható részét képezik konyhai arzenáljának.

A WOLL szoté serpenyő kollekciónk többféle méretben és stílusban kínálja az Ön főzési igényeinek megfelelően. Akár egy gyors hétvégi vacsorát készít, akár egy ínyenc lakomát a vendégeknek, megtalálja a tökéletes serpenyőt, amely megfelel az Ön igényeinek.

Emelje kulináris készségeit és készítsen ízletes sült ételeket a WOLL szotés serpenyőkkel. Minőségük, sokoldalúságuk és tartósságuk minden konyha nélkülözhetetlen kiegészítőjévé teszi őket. Ne habozzon - kezdjen el profiként szaftozni a WOLL-lal még ma.