Mély serpenyő TITANIUM NOWO 28 cm, indukciós főzőlappal, levehető fogantyúval, titán bevonattal, WOLL

Kód: WL1728IL
Márka: WOLL
51 990 Ft –8 %
Mély serpenyő TITANIUM NOWO 28 cm, indukciós főzőlappal, levehető fogantyúval, titán bevonattal, WOLL
51 990 Ft –8 % 47 390 Ft
Raktáron (60 db)

Top tapadásmentes titán serpenyők levehető fogantyúvalA német WOL L márkatitán Keenwo serpenyői az elmúlt tizenöt évben a világpiacok klasszikusává váltak. A sorozat egyesíti a kézzel készített, prémium high-tech anyagokat a modern gyártási technikákkal és az átgondolt tervezéssel, hogy garantálja a kiváló főzési eredményeket. Magas minőségét már maga az idő is bizonyította. A Keenwo nem véletlenül viseli nevében a vállalat alapítójának, Keenrbert Wollnak a nevét.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A német WOLL márka csúcsminőségű termékei közé tartozik a Titanium Nowo titánserpenyő, mely kiváló tapadásgátló bevonatának is köszönheti, hogy az elmúlt tizenöt évben elismert helyet vívott ki magának a világpiacon. A sorozat termékei első osztályú high-tech alapanyagokból, kézi megmunkálással készülnek, majd a modern gyártási módszerek felhasználásával érik el a márkára jellemző kiváló minőséget és főzési eredményeket. Az edények kifinomult, letisztult dizájnját és megbízható, magas minőségét az idő is igazolta, ami nem is csoda, hiszen a Nowo mozaikszó a cégalapító Norbert Woll nevének betűiből állt össze, és mint tudjuk, a név kötelez.

A Titanium Nowo masszív edényei ideális segítséget jelentenek az egészséges és energiatakarékos főzéshez, és a zsírmentes vagy minimális mennyiségű zsiradékon való sütéshez. A titánrészecskékkel edzett felület átlagon felüli tapadásgátló bevonatot képez, amely rendkívül ellenálló az ütődéssel és karcolódással szemben. A serpenyő könnyen tisztítható mosogatógépben is, és ellenáll a fém evőeszközök karcolásainak is.

A Titanium Nowo serpenyők praktikus, levehető nyele nagy segítség a háztartásban. A kifinomult műszaki megoldásnak köszönhetően a nyél eltávolítása után az edény könnyen elfér konyhai mosogatóban, a mosogatógépben, de még kisebb sütőkben is. A tárolása így egyszerű, és helytakarékos. A szabadalmaztatott mechanizmusú, levehető, hőszigetelt nyél kényelmes fogást biztosít. A levehető nyél miatt a serpenyő kifejezetten alkalmas kisgyermekes családok számára, ugyanis a nyél nem nyúlik túl a főzőlap vagy a munkalap kerületén, így nem jelent balesetveszélyt.

A Titanium Nowo további nagy előnyei közé tartozik a tökéletes hőeloszlás és kiváló hőtartó képesség. A serpenyő bármilyen típusú tűzhelyen használható, beleértve az indukciós főzőlapot is, sőt, 250 ° C-on még sütőben is.

A Titanium Nowo sorozat

 • Csúcsminőségű titánserpenyők hétköznapi használatra, szabadalmaztatott gyártási technológia.
 • Kézzel öntött, egy acéldarabból készült edény, amely ennek köszönhetően nagyobb mechanikai és termikus stabilitással bír
 • Egyesíti a kézműves kidolgozást és az innovatív technológiákat.
 • Masszív, formatartó edény, kiváló tulajdonságokkal, így ideális hivatásos szakácsoknak is.
 • Levehető nyél – egyszerű, praktikus, biztonságos.
 • Helytakarékosak, a nyél nélkül még a kisebb fajta mosogatóban is könnyen elférnek.
 • A nyél nem nyúlik túl a főzőlap kerületén, így nem jelentenek balesetveszélyt a gyerekekre.
 • Kivételesen stapabíró, edzett tapadásgátló réteg, mely lehetővé teszi az egészségesebb, zsiradékmentes főzést..
 • Nem tartalmaz PFOA származékokat.
 • Fémeszközökkel is érintkezhet, egyáltalán nem karcolódik.
 • Magas hőmérsékleten történő kirántáshoz, valamint puha szerkezetű húsok és zödségek, pld. halak párolásához, sütéséhez is kiválóan használható.
 • 1/3-dal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy átlagos rozsdamentes acéledény.
 • 9 mm vastag, stabil edényaljjal rendelkezik, melyet külön a WOLL számra előállított ferromágneses acélból gyártanak.
 • Bármilyen típusú tűzhelyen használható, beleértve az indukciós főzőlapot is.
 • Tökéletesen vezeti a hőt az edény egész ffelületés és sokáig melegen tartja az ételt.
 • Az edény szélei meg vannak erősítve, így jobban ellenáll az ütődésnek.
 • Hőálló szintetikus műanyagból gyártott nyél, mely sütőben is használható.
 • Csöpögésmentes kialakítás, könnyű kiöntés.
 • Tisztítható mosogatógépben.

Milyen anyagokból és milyen technológiákkal dolgozunk?

A WOLL márka professzionális öntvényein szereplő „Made in Germany” védjegy a legmagasabb minőségi kivitelezés garanciája. A WOLL edények a gyártási folyamata során folyamatos, több fázisú a minőség-ellenőrzésen mennek keresztül. A WOLL társaság által alkalmazott technológia környezetbarát, alacsony szén-dioxid-kibocsátást eredményez. A WOLL márka egyedi edényei kiváló minőségű alumínium-ötvözetből, kézi öntéssel készülnek, ami különlegessé teszi őket a hagyományos, névtelen gyári termeléssel szemben. A kézi öntés lassú, precíz munkafolyamata során ugyanis nem keletkeznek olyan apró légzsákok, amelyek csökkentik az anyag minőségét.

Az így kapott alumínium öntvényre még több réteg is kerül az edény nagyobb ellenállóságának és tapadásmentességének érdekében. Mielőtt azonban ez megtörténik, az edény felülete többszörös csiszolási procedúrán megy keresztül, többek közt homokfúvásos technikával. Az edénytest kialakításának következő szakasza a titánrészecskékkel történő edzési folyamat, amelynek során 20 000 ° C-ot is meghaladó hőmérsékletű plazmasugárral égetik ki. Az edény ennek köszönhetően nagyon stabillá válik, méret- és formatartó lesz, valamint nagyon ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben. Ekkor kerül rá az a réteg, amely a korróziótól védi az edénytestet, majd a harmadik réteg, amely kiváló anti-adhéziós, vagyis tapadásgátló tulajdonságokkal bír. Az utolsó, keményített külső réteg szintén a tapadásgátlást szolgálja, tökéletes minőségét a titánrészecskékkel történő edzési mechanizmus biztosítja. Az egyedülálló, ferromágneses acélból gyártott indukciós lemez rendkívül gyorsan és egyenletesen vezeti a hőt, az energiaveszteség szinte minimális. Aki a WOLL edényeit választja, az egy féltve védett, hét lakat alatt őrzött gyártási titok minőségi termékeit tudhatja magáénak.

A kiváló minőségű tapadásgátló réteg, a speciális gyártási folyamatnak köszönhetően rendkívül ellenálló, így az edény bátran tisztítható mosogatógépben, és nem tudnak neki ártani a fém konyhai eszközök sem. (Az edény életének meghosszabbítása érdekében azonban azt javasoljuk, hogy inkább kímélő fa vagy szilikon eszközöket használjon.). A speciálisan edzett tapadásgátló felületének hála a WOLL márka termékei garanciát jelentenek az egészséges, kevés zsiradékkal vagy akár anélkül főző háziasszonyok számára. A WOLL termékek biztonságosak és nem tartalmaznak PFOA származékokat. A WOLL edényekben készült ételek kivételesen gazdagok vitaminokban. A termékek hőellenállása eléri a 250 ° C-ot, ami kifejezetten alkalmassá teszi ezeket az edényeket a puha szerkezetű, törékeny élelmiszerek, pld. halak párolására és sütésére is. A Titanium Nowo edények ellenállnak a „termikus sokk”-nak is, vagyis zsiradék nélkül is hirtelen hevíthetők a megrongálódás veszélye nélkül. A minőségi tapadásgátló tulajdonságainak következtében könnyen tisztítható.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mélyserpenyők
Jótállás: 2 év
Súly: 2.26 kg
Anyag: Titán
Méret: 28 cm
Tulajdonságok: Sütőbe alkalmas
Terméktípus: Szoté serpenyő
Sorozat: WOLL Titanium Nowo Induction
Margin: A
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
SortBy01: 1

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: