Asztali futó

összesen 3 termék
Asztali futó HAY 50 x 150 cm, Foonka
Outlet
15 890 Ft –29 %
11 200 Ft
FOTR50150H
Snow Foonka asztalterítő, 50 x 150 cm
Outlet
15 750 Ft –25 %
11 810 Ft
FOTR50X150SN
Asztali futó MOSS 50 x 150 cm, Foonka
Outlet
15 890 Ft –28 %
11 300 Ft
FOTR50X150M

Asztali futók - tegyen nyilatkozatot szemet gyönyörködtető asztali futóinkkal bármilyen alkalomra

Mi az az asztali futó?

Az asztali futó egy kis szövetcsík, amelyet az étkezőasztalfeldíszítésére és lefedésére használnak. Gyakran az asztal közepén, az asztal hosszával párhuzamosan helyezik el, és célja, hogy kiemelje az asztal szépségét, miközben védelmet nyújt a horpadások és a kiömlött folyadékok ellen.

Asztali futóink különböző anyagok, szélességek, hosszúságok, színek és minták széles választékában kaphatók, hogy illeszkedjenek a különböző étkezési stílusokhoz.

Használhatók önmagukban vagy egy asztalterítő tetején egymásra helyezve a további dizájn érdekében, és rugalmas módszer az étkezőasztalvizuális érdekességének növelésére.

Mi a különbség az asztali futó és a terítő között?

Az asztali futók és a terítők elsősorban méretükben és a lefedett területükben különböznek egymástól.

Az asztalterítőket gyakran használják formálisabb terítékekhez, mivel teljesen beborítják az asztalt, kifinomult és vonzó megjelenést kölcsönözve neki. Többféle méretben és anyagból készülnek, és segítségével egységes és összehangolt megjelenést kölcsönözhetünk az étkezőnek.

Másrészt az asztali futók kötetlenebb alternatívát jelentenek, és gyakran alkalmi eseményeken vagy rendszeres étkezéseken használják őket. Gyakran karcsúbbak, mint az asztalterítők, és úgy készülnek, hogy kiemeljék az asztal szépségét, miközben megvédik azt a horpadásoktól és a kiömlött folyadékoktól.

Milyen előnyei vannak az asztali futók használatának?

Az asztali futók több okból is fontos elemei az étkező kialakításának:

  • Esztétikai vonzerő: Asztali futók az étkezőasztal egy plusz vizuális érdekességet biztosítanak, a szem fókuszpontjaként működnek, és egy színfoltot vagy mintát adnak a szoba általános kialakításához.
  • Sokoldalúság: Asztali futók sokféleképpen használhatók, és sokféle szövetben és színben kaphatók. Évente vagy különleges események alkalmával az egyéni ízlésnek és preferenciáknak megfelelően cserélhetők.
  • Könnyen tisztítható: Az asztali futók általában könnyebben tisztíthatók, mint a teljes terítők, mivel kisebbek, könnyebben eltávolíthatók és moshatók. Ezért ésszerű választás rendszeres használatra, kisgyermekes házakba vagy háziállatokkal rendelkező otthonokba.

Az asztali futók minden étkezőtermi kialakítás fontos részét képezik, mivel mind praktikus, mind esztétikai szempontból előnyösek.

Hogy tovább fokozza az étkezési élmény fényűző érzését, akár családjával, akár vendégeivel, az asztali futókon kívül asztalterítőket, szalvétákat és alátéteket is vásárolhat.