Poháralátétek

összesen 11 termék
Poháralátét LOFT BAR, 6 db szett, WMF
14 990 Ft –20 %
11 870 Ft
WM0621586030
Poháralátét LARETO, 6 db szett, krém, Blomus
22 390 Ft
BM64065
Litton üvegalátétek, 4 db, barna
19 170 Ft
LT20300
Poháralátét LARETO, 6 db szett, világosszürke, Blomus BM64063
Edényalátét 20 x 20 cm, parafa, Continenta
3 490 Ft
CONT1506
Poháralátét 10 cm, 6 db szett, cork, Continenta
3 390 Ft
CONT1501
Edényalátét ACAIN, 2 db szett, 20 cm, tengerifű, Nicolas Vahé NV112320101
Poháralátét RINGS, 7 db szett, 9,5 cm, Philippi
21 990 Ft
PHP192002

Poháralátétek - védje étkezőasztal stílusosan

Mik azok a poháralátétek?

A poháralátét egy kis alátét vagy párna, amelyet arra használnak, hogy megvédje az asztal vagy más bútor felületét, amikor az italos pohárra vagy csészére helyezik, a hőtől, nedvességtől vagy foltoktól. A poháralátéteket gyakran használják olyan helyeken, ahol italokat szolgálnak fel, például otthonokban, éttermekben és bárokban, hogy elkerüljék a pohár vagy pohár nedves, hideg vagy forró aljzatából származó karcolásokat, horpadásokat és egyéb sérüléseket.

A Kulina oldalon különböző anyagokból, többek között fából, márványból, szilikonból, parafából és tengeri fűből készült alátéteket kínálunk olyan gyártóktól, mint a következők Blomus, Continenta, és WMF.

Milyen előnyökkel jár az poháralátéthasználata?

Az poháralátét használata számos előnnyel jár:

  • Védelem: A poháralátétek megvédik a bútorok felületét az italok által okozott foltoktól, hőtől és nedvességtől. Ezáltal a bútorok továbbra is vadonatújnak tűnnek, és elkerülhetőek az olyan sérülések, amelyek javítása vagy cseréje költséges lenne.
  • Higiénia: A poháralátétek használata csökkenti a betegségek vagy baktériumok egyik személyről a másikra történő átterjedésének veszélyét azáltal, hogy akadályt képez az italok és a bútorfelületek között. Ez kulcsfontosságú a közösségi vagy nyilvános területeken.
  • Kényelem: A poháralátétek használata egyszerű, és könnyen az ital alá helyezhetőek. Praktikus és megfizethető alternatívát jelentenek, mivel tisztításuk is egyszerű, és többször is használhatóak.
  • Esztétika: A poháralátétek extra hangulatot kölcsönözhetnek szobájának vagy terítékének. Egyszerűen kiválaszthatja a helyiség belsőépítészetéhez vagy témájához illő poháralátét , mivel széles szín- és formaválasztékban kínáljuk őket.

Hol használhatok még poháralátét az étkezőn kívül?

A poháralátétek nem csak az étkezőasztalnál használhatók, hanem sok helyen. Íme néhány más hely, ahol a poháralátétek hasznosak lehetnek:

  • Nappali: Az alátéteket a dohányzóasztalokra, kisasztalokra és a nappali egyéb felületeire lehet helyezni, hogy megvédjék a felületeket az italokból származó nedvességtől és hőtől.
  • Iroda: A kávéscsészék, vizes palackok vagy más folyadékok kiömlésének és a foltok keletkezésének megakadályozására alátéteket helyezhetünk a munkahelyekre vagy a tárgyalóasztalokra.
  • Hálószoba: Az éjjeliszekrényeken használhatók alátétek a vizes palackok vagy poharak nedvességvédelmére.
  • Kültéri területek: Az italok által okozott nedvességtől és hőtől való védelem érdekében használjon alátéteket teraszokon, teraszokon és szabadtéri asztalokon.

Ha pedig meg szeretné védeni az asztalát, nézze meg a terítőket, terítőket és alátéteket tartalmazó kínálatunkat is.