Csepegőgyűrű SOMMELIER, mágnessel, Zwilling

Kód: ZW39500051
Márka: ZWILLING
13 420 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

Rozsdamentes acélból készült csepegésgátló gyűrű ZWIL LING® Takmmelier a német ZWIL LING J cégtől. A. Henckels diszkréten felszívja a borcseppeket, amelyek egyébként lecsúsznának az asztalra. A két rozsdamentes acél félkörből álló gyűrű mágnessel van rögzítve a palack nyakához. A belső, mosható filcbélés megakadályozza, hogy az asztalterítőre nem kívánt foltok kerüljenek, vagy csúnya cseppek kerüljenek az üveg falára. Tak gond nélkül kiöntheti a bort, majd nyugodtan élvezheti.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A ZWILLING® Sommelier csepegés elleni rozsdamentes gyűrű a német ZWILLING J. A. Henckels társaságtól diszkréten elnyeli a borcseppeket, amelyek egyébként az asztalra folynának le. A két darab rozsdamentes félholdból álló gyűrűt a mágnes segítségével az üveg nyakához rögzíti. A belső, mosható nemez bélés megakadályozza a nem kívánt foltokat a terítőn vagy a cseppek megjelenését az üveg falain. A bort így aggodalom nélkül töltheti, és nyugodtan élvezheti.

A mágnessel ellátott ZWILLING® Sommelier csepegés elleni gyűrűről röviden:

  • Megakadályozza a borcseppek lefolyását
  • Matt 18/10 rozsdamentes nemesacélból, mágnesből és nemezből készül
  • A mágnesnek köszönhetően könnyen rögzíthető az üveg nyakához
  • A nemez rész mosható

A ZWILLING® Sommelier borászati tartozékok új sorozata a szórakozás és az élvezet tökéletes ötvözését nyújtja minden borimádó számára. Legyen részese egy stílusos degusztációnak, és állítsa össze saját ZWILLING® Sommelier sorozatát, vagy bővítse az eddig létrehozott gyűjteményét. A rozsdamentes acélból készülő ZWILLING® Sommelier borászati kiegészítőket kifinomult, egyedülálló dizájn és magas szintű funkcionalitás jellemzi.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Italkiöntők
Jótállás: 2 év
Súly: 0.18 kg
Terméktípus: Bár kiegészítők
Sorozat: ZWILLING Sommelier
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: