TWIN® Prof burgonyatörő

Kód: ZW37821000
11 690 Ft
Raktáron (5 db)
Várható kézbesítés:
21.10.2021

ATWIN® Prof krumplinyomó a legjobb segítő a burgonyapürésítéshez és a házi burgonyapüré elkészítéséhez. Használhatja zöldségpüré készítéséhez is. A lekerekített, tökéletesen formázott, szaténozott kivitelű fogantyú jól illeszkedik a kézhez, helyes ergonómiája garantálja a problémamentes kezelhetőséget, és van egy lyuk a felakasztáshoz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A TWIN® Prof burgonyatörő a lehető legjobb segítőtárs burgonyatöréshez és házi burgonyapüré készítéséhez. Zöldségpüré készítéséhez is használható. A szaténos felületű, lekerekített, tökéletes formájú nyél jól ül a kézben, megfelelő ergonómiája zökkenőmentes kezelést garantál, ezenkívül függesztő nyílással is rendelkezik.

A TWIN® Prof burgonyatörőről röviden:

  • Burgonyatöréshez, a lehető legkisebb erőkifejtéssel
  • Optimális formájának köszönhetően a sarkakhoz is hozzáfér
  • Korszerű, purisztikus formatervezés
  • Lekerekített forma, a nyelek szaténosan sima felülete
  • Hosszú élettartam
  • Függesztő nyílás – helytakarékos
  • Minőségi 18/10 rozsdamentes nemesacélból
  • A funkcionális részek szilárdan csatlakoznak, a szennyeződések így nem tapadnak meg rajtuk
  • Mosogatógépben mosható

A TWIN® Prof sorozatú korszerű, purisztikus megjelenésű konyhai eszközöket már az első használat alkalmával megkedveli. A sorozat a német ZWILLING J. A. Henckels társaság és Matteo Thun építész és formatervező együttműködése alapján jött létre. Az eszközök minőségi 18/10 rozsdamentes nemesacélból készülnek.

Az eszközök formatartók. A sorozat termékeinek többsége elegánsan lapos nyéllel rendelkezik, amely a szaténosan sima felületnek köszönhetően rendkívül kellemes tapintású. Kizárólag a hosszabb ideig használt vagy erőkifejtést igénylő konyhai eszközök nyelét kerekítik le. A funkcionális részek szilárdan és tisztán csatlakoznak, ami magas fokú megbízhatóságot, hosszú élettartamot és tökéletes higiéniát garantál. A sorozat eszközei az idő- és energiatakarékosság érdekében mosogatógépben moshatók.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konyhai eszközök
Garancia: 2 év
Sorozat: ZWILLING TWIN® Prof
Terméktípus: Konyhai eszközök

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: