Kerti fáklya ORCHOS 1,5 m, csiszolt acél és fa, Blomus

Kód: BM65092
Márka: Blomus
27 160 Ft –8 %
Kerti fáklya ORCHOS 1,5 m, csiszolt acél és fa, Blomus
27 160 Ft –8 % 24 930 Ft
Raktáron (9 db)

AzORCHOS kis kerti fáklya tökéletes kiegészítője kertjének, erkélyének vagy feljárójának. A kiváló minőségű üvegszálas kanóc lehetővé teszi a többszöri használatot, és több évig tart. Ha a fáklyát állandóan nyitott, nem fedett helyen hagyja, javasoljuk, hogy vásároljon fedelet, amely megvédi a kanócot az esőtől.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kicsi kerti ORCHOS fáklya a német Blomus társaságtól tökéletes kiegészítő a kertbe, erkélyre vagy a behajtóra. Az elegáns design-e éjjel nappal magára fordítja a figyelmet. A minőséges üvegszálas kanócnak köszönhetően ismételten használhatja, szezonról szezonra. A fáklyába egyszerre 300 ml olaj tölthető, ami aztán 8 órán át ég.

Fényezett rozsdamentes acélból és sötétbarna színű kemény fából készült. A hegy segítségével le lehet szúrni a földbe a jelenlegi szükség szerint. Amennyiben a fáklyát olyan helyre szeretné elhelyezni, ahol nem megfelelő a talaj, vásárolható hozzá stabil négyzetes fekete BASO fáklyaállvány. Amennyiben a fáklya tartósan fedetlen kültérben van hagyva, ajánlunk vásárolni hozzá tetőt, mely megvédi a kanócot az esőtől..

ORCHOS kerti fáklya röviden:

  • Anyaga minőségi fényezett rozsdamentes acél és kemény fa
  • Méretek: magasság 145 cm, átmérő 7,0 cm, űrtartalom 300 ml
  • A kanóc üvegszálból készült, így több évig használható
  • A fáklya földbe szúrható vagy állványra állítható

A Blomus cég összes fáklyája megfelel az EN 14059:2003-01 biztonsági szabványnak. A szabvány célja minimalizálni a három év alatti gyerekek véletlenszerű mérgezésének rizikóját, mégpedig a hozzáférés korlátozása által.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kerti fáklyák
Jótállás: 2 év
Súly: 0.8 kg
Anyag: Rozsdamentes acél
Terméktípus: Kerti világítás
Sorozat: Blomus ORCHOS
Margin: C
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A német Blomus márka története 1921-be nyúlik vissza. 2009-től a cég rozsdamentes acélból készült, minimalista dizájnú termékek gyársárára fekteti a hangsúlyt. 109139