Gyerek tárolóegységek

összesen 9 termék
Játéktároló doboz CAT 43 cm, bézs, 3 Sprouts
14 290 Ft
3SPIBNCAT
Játéktároló doboz RECYCLED 33 cm, agyag, 3 Sprouts 3SPIBXSCL
Gyerek faliszervező OSTRICH 94 cm, bézs, 3 Sprouts
10 390 Ft
3SPIWOOST
Babakocsi táska RACOON 32 cm, szürke, 3 Sprouts
9 980 Ft
3SP3SSORA
Játéktároló doboz RECYCLED 33 cm, terrazzo-zöld, 3 Sprouts 3SPIBXTGN
Pelenkaszervező BEAR 28 cm, bézs, 3 Sprouts
8 350 Ft
3SPIDOBEA
Játéktároló doboz RECYCLED 33 cm, krém, 3 Sprouts 3SPIBXSCR
Gyerekek ruhaakasztója SADE barna, Bloomingville
14 540 Ft
BV82049855

Gyerekszoba tároló - tartsa rendben és barátságosan gyermeke szobáját

Mi az a gyerekszobai tárolás?

Biztosan nem te vagy az egyetlen, aki úgy érzi, hogy a játékok, játékok, könyvek és plüssállatok felszedése a padlóról egy véget nem érő körforgás az életében. A gyermekek holmijait köztudottan nehéz rendszerezni, mivel vagy hatalmasak és nehezen tárolhatók, vagy kicsik és sokan vannak.

A gyerekszobai tároló a bútorok és kiegészítők azon körére utal, amelyeket azért találtak ki, hogy a gyerekszobák rendben és rendezettek legyenek. A játékdobozok, a fali rendszerezők és a gyermekméretű kabátkampók csak néhány a számos tárolási lehetőség közül a gyerekszobákban.

A gyerekszobai tárolás így a könnyen elérhető megoldás, ezért a Kulina olyan neves gyerek tároló gyártók kínálatából került eléd, mint a 3 Sprouts és a Bloomingville.

Milyen típusú tárolórendszerek állnak rendelkezésre a gyerekek számára a Kulina oldalon ?

A megfelelő tárolási megoldások elengedhetetlenek a gyermekek tárgyainak, például játékainak, könyveinek, ruháinak és egyéb tárgyainak rendszerezése és hozzáférhetősége szempontjából. A játéktároló konténerek és a gyermekhorgok és akasztók néhány ilyen tároló, amely a Kulina oldalon elérhető.

  • Játéktároló doboz/láda: Ezek a játéktároló dobozok vagy ládák néven ismert nagyméretű tárolók, amelyeket kifejezetten a játékok tárolására és elrendezésére hoztak létre. Általában fedelük vagy nyitott tetejük van, és némelyiknek még kerekei is lehetnek a mobilitás érdekében.
  • Gyerekhorgok és akasztók: Ezek olyan dolgok rendszerezésére szolgálnak, mint a táskák, kabátok, sapkák és hátizsákok. Az ajtók hátuljára vagy a falra is felragaszthatók.

Milyen előnyei vannak a gyerekeknek szánt tárolódobozok használatának?

A játékok rendben tartásának különleges helyeként ezek a tárolódobozok segítenek csökkenteni a rendetlenséget, és könnyebben használhatóvá és vizuálisan széppé teszik a játszóteret. A gyerekek számára is megkönnyítik, hogy bármikor megtalálják kedvenc játékaikat, és játszanak velük, és megakadályozzák, hogy a tárgyak eltörjenek, rossz helyre kerüljenek, vagy szétszóródjanak a házban.

A rendszerezés elősegítése mellett a játéktároló dobozok olyan fontos életre szóló leckéket tanítanak a gyerekeknek, mint a rend, a felelősség és a tulajdonukkal való törődés értéke. Ezek a dobozok jól szervezett rendszert kínálnak a játékok tárolására, lehetővé téve a gyerekek számára, hogy megtanulják, hogyan kell rendszerezni, válogatni és gondozni a játékterüket.

A Kulina oldalon további gyermekszükségleti cikkeket is vásárolhat, például gyermekszékeket, gyermektextíliákat vagy gyermek étkészleteket.

Milyen tulajdonságokat kell figyelembe vennie, amikor játéktárolót vásárol?

Most, hogy tisztában van a lehetőségeivel, egyszerűbb lesz megtervezni, hogy mire van szüksége a gyerekszobákhoz. Ahhoz, hogy tisztességes becslést kapjon arról, hogy hány tárolóegységre lesz szüksége, mindig érdemes megnézni, hogy mivel rendelkeznek. Ha gyermekeit bevonja a tárolódoboz kiválasztásába, az mindkettőjük számára élvezetes lehet.

Az Ön által választott tökéletes egységnek a vonzó megjelenés mellett a következő tulajdonságokkal kell rendelkeznie: szilárdság és tartósság, nyitott polcok, könnyű tisztíthatóság, valamint a lakberendezéssel való összhang.