Gyerek akasztók és vállfák

összesen 1 termék
Gyerekek ruhaakasztója SADE barna, Bloomingville
14 540 Ft
BV82049855

Gyerekhorgok és akasztók - funkcionális és stílusos termékek a gyerekek rendszerezéséhez

Mik azok a gyerekhorgok és akasztók?

A fali tárolóegység a legjobb megoldás, ha korlátozott a tárolási hely. Ezek a gyerekhorgok és akasztók hozzáadhatók gyermeke hálószobájához, játszószobájához vagy akár gardróbjához, hogy pontosan olyan tárolórendszert biztosítsanak, amilyet szeretne.

Ez a gyerekhorgok gyűjteménye nem csak helyet biztosít gyermeke holmijának, hanem egy kis plusz felelősséget is ad neki a háztartásban. A Kulina oldalon a gyerekeknek szánt kampók és fogasok nagyszerű gyűjteménye található, amelyek bármelyik gyerekszoba stílusát kiegészítik, legyen az egy kislány vagy egy kisfiú hálószobája.

Miért kellene horgokat tartanom a gyerekeimnek?

A kampók előnyös lehetőséget nyújtanak a függetlenség, a szervezettség, a biztonság és a jó szokások kialakításához. A Kid's Hook elősegíti a rendszerezést és csökkenti a rendetlenséget azáltal, hogy meghatározott területet biztosít az emberek számára a tárgyak, például kabátok, hátizsákok és sapkák felakasztására. Ez nemcsak a lakótér rendben tartását, hanem azt is megkönnyíti, hogy megtalálják a holmijukat.

Ezenkívül a gyerekek kampója lehetővé teszi a személyre szabást és a személyiségük kifejezését, valamint időt takarít meg a reggeli rohanás során, és a botlásveszély csökkentésével biztonságosabbá teszi a területet.

Hogyan kell felszerelni a gyerekfelakasztót?

A hagyományos kampóhoz hasonlóan a gyerekhorog és akasztó felszerelése is nagyon egyszerű. Kezdje azzal, hogy kiválaszt egy jó területet, amely elérhető közelségben van a kisgyermeke számára. Állítsa össze a szükséges felszerelést, amelynek tartalmaznia kell fúrót, csavarokat, csavarhúzót, vízmértéket (ha szükséges) és mérőszalagot. A gipszkarton felhelyezésekor használjon fali horgonyokat a támasztáshoz. Fúrjon egy lyukat, helyezze el a horgonyt, és csavarokkal szerelje fel a kampót vagy akasztót. Ha azonban bizonytalan vagy kényelmetlen a beszereléssel kapcsolatban, beszéljen egy szakképzett ezermesterrel, vagy kérjen tanácsot egy hozzáértő személytől.

Nézze meg a Kulina's kollekcióját a gyerekeknek szánt kampók és akasztók között, hogy megtalálja a megfelelő és kényelmes funkciókat, amelyek stílusosabbá teszik gyermeke helyét, és ha további tárolási megoldásokra van szüksége, nézze meg a játéktároló dobozok választékát.