Csepegtetős kávéfőző Smeg

összesen 6 termék
Csepegtető kávéfőző DCF02BLEU fekete, Smeg
84 900 Ft
SMEDCF02BLEU
Csepegtető kávéfőző 50'S STYLE DCF02GREU, szürke, Smeg SMEDCF02GREU
Csepegtető kávéfőző DCF02WHEU, fehér, Smeg
84 900 Ft
SMEDCF02WHEU
Csepegtető kávéfőző 50'S STYLE DCF02SSEU, matt szürke, Smeg SMEDCF02SSEU
Csepegtető kávéfőző 50'S STYLE DCF02PGEU, pastel green, Smeg SMEDCF02PGEU
Csepegtető kávéfőző 50'S STYLE DCF02PBEU, pastel blue, Smeg SMEDCF02PBEU

Emelje a kávéfőzés élményét a SMEG kávéfőzőkkel, ahol a stílus és a funkció zökkenőmentesen egyesül, hogy fokozza a napi kávézási rituálét.

Az ikonikus retro dizájnjáról ismert SMEG egyedi esztétikáját a kávécsöpögtetőkre is kiterjeszti. Ezek a kávéfőzők több mint egyszerű kávéfőző eszközök; olyan statement darabok, amelyek eleganciát kölcsönöznek a konyhai dekorációnak.

A SMEG kávéfőzők középpontjában a hatékonyság áll. Úgy tervezték őket, hogy leegyszerűsítsék a kávéfőzési folyamatot, és könnyedén gazdag és ízgazdag főzetet biztosítsanak. Akár kávérajongó, akár alkalmi kávézó, az SMEG kávéfőzők minden igényt kielégítenek.

A biztonság a legfontosabb, és az SMEG kávéfőzők különböző biztonsági funkciókat tartalmaznak. Az automatikus kikapcsolási mechanizmustól kezdve a túlmelegedés elleni védelemig, gondtalanul élvezheti kávéját.

A testreszabhatóság kulcsfontosságú, ha a tökéletes csésze kávéról van szó, és az SMEG kávéfőzők sokoldalúságot kínálnak. Állítsa be a főzési időt, a vízhőmérsékletet és a kávé-víz arányt, hogy elérje a kívánt erősséget és ízprofilt.

A kávéfőzés utáni tisztítás gyerekjáték a sok SMEG kávéfőzőben található kivehető és mosogatógépben mosható alkatrészeknek köszönhetően. Mondjon búcsút a kávéfőzés utáni takarítással járó gondoknak, és élvezze a tiszta és rendezett konyhát.

Az SMEG számos kávéfőzőt kínál, az egycsészés pour-overektől a nagyobb, karafa stílusú modellekig. Akár saját magának főz, akár egy kávérajongó társaságnak, a SMEG kávéfőzők között biztosan van olyan, amelyik megfelel az Ön igényeinek.

A SMEG kávéfőzők több mint egyszerű kávéfőzők; a napi kávézási rutin elengedhetetlen részei. Fedezze fel választékunkat még ma, és tapasztalja meg a stílus és a funkcionalitás tökéletes keverékét a kávéfőzéshez.