Vörösboros pohár SOMMELIERS BLACK TIE 860 ml, Riedel

Kód: RD41000
Márka: Riedel
39 390 Ft –15 %
Vörösboros pohár SOMMELIERS BLACK TIE 860 ml, Riedel
39 390 Ft –15 % 33 260 Ft
Raktáron (2 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

A degusztációk azt mutatták ki, hogy a Bordeaux-ból származó minőségi borok hihetetlen öregedési potenciállal bírnak.

A száz és több éve lefejtett és tökéletesen tárolt borok még manapság is a legjobb állapotukat mutatják. A későn érő, kis szemű, vastag héjú fajták a jó évjáratban extrém módon telt, masszív csersavat tartalmazó borokat hoznak, melyek hosszú idejű palackos tárolást igényelnek, hogy ténylegesen beérjenek. Az érett borokat az jellemzi, hogy jobb az ízük, mint az illatuk.

A buké árnyalatai gombára és erdőföldre emlékeztetnek. Néhány illat nagyon átható lehet. A túlzottan nagy pohár feleslegesen kiemelné az ilyen aromát.

Ezért közepes méretű poharat ajánlunk az ízlelőbimbók megörvendeztetésére. Érett gyümölcsízt koncentrál, a savasság kihangsúlyozásával lendületet ad neki, és a maradék csersav élénken megmutatkozik.

A Mature Bordeaux Sommeliers Black Tie Riedel poharakat a következőkhöz javasoljuk:

  • Bordeaux (érett)
  • Zweigeltrebe

SOMMELIERS BLACK TIE sorozat:

Sommeliers Black Tie - pohársorozat a báj jellegével, a gazdag hagyományú Riedel üveggyárból

Dresscode Black Tie: a nagy esemény lejátszódhat az elegancia és az extravagáns küllem fémjelével is. A tiroli Riedel üveggyár a Black Tie sorozatával egy új, különleges pohársorozatot mutat be, melynek rendeltetése a tálalás előkelő kultúrája. 50 évvel azután, hogy a brüsszeli kiállításon a nyilvánosság először láthatta a "Pokal Hoch”-ot /vagyis az „Emeljük poharunkat”/ - a Claus J. Riedeltől származó formatervet.

A kézzel fújt és gyártott Black Tie sorozattal a Riedel Glas az üvegdesign szóban forgó mérföldkövének 50. évfordulóját ünnepli.

Ismertetőjel: fekete szár a vörösborokhoz való pohárnál, és fekete talp a fehér borokhoz való pohárnál, a Sommeliers kollekció évekig bizonyított kelyhéhez kapcsolva. Így a következő megnevezés kerül bemutatásra: Sommelier Black Tie.

A Sommeliers Black Tie pohár önállóan is vagy a hagyományos Riedel poharakkal kombinálva mutatja meg hatását, és nem csak a Sommeliers sorozatból származóan. A legkülönbözőbb effektusokat kínálják a hangulattól és alkalomtól függően: a legeltérőbb színek és formák harmonikus összjátékát mutatva, a tiszta fekete nemestől és simától egészen a színjátszóig.

A Sommeliers Black Tie stílusos és méltó hozadéka a világon elismert Riedel Sommeliers sorozatnak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borospoharak
Jótállás: 2 év
Súly: 1 kg
Anyag: Üveg
Terméktípus: Pohár készlet
Sorozat: Riedel Sommeliers Black Tie
Margin: E

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: