Vörösboros pohár SOMMELIERS BLACK TIE HERMITAGE 590 ml, Riedel

Kód: RD410030
Márka: Riedel
38 400 Ft
Raktáron (1 db)

A Hermitage Sommeliers pohár keresztapja Marcel Guigal (az egyik legjobb borász a Rhône északi része mentén).

Éppen neki köszönhetjük azt, hogy ez az alak kétéves fejlesztés után (1993-1995) a legjobbnak lett titulálva a Rhône vidékéről származó borokhoz, a Syrah fajtákhoz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Hermitage Sommeliers pohár keresztapja Marcel Guigal (az egyik legjobb borász a Rhône északi része mentén).

Éppen neki köszönhetjük azt, hogy ez az alak kétéves fejlesztés után (1993-1995) a legjobbnak lett titulálva a Rhône vidékéről származó borokhoz, a Syrah fajtákhoz.

A Syrah-t, az egyik legöregebb szőlőfajtát, ebben a régióban bizonyíthatóan már a régi rómaiak is termesztették. A Syrah-ból sötét, telt bor készül, magas tanin-tartalommal, és jó érlelési potenciállal.

A Hermitage Sommeliers pohár a pörkölt kenyérre és a fekete olívára emlékeztető tipikus illatot támogatja. Az alak és az áramlási tulajdonságok a bornak bársonyos struktúrát, és kiegyenlített ízvilágot kölcsönöznek. A taninok a gyümölcsízbe vannak beleszőve, ami által a taninok édeskés hatásúak, és elvesztik a kiszárító, fanyar utóízüket a szájban.

A Hermitage Sommeliers Black Tie Riedel poharakat a következőkhöz javasoljuk:

  • Châteauneuf-du-Pape
  • Grenache
  • Hermitage
  • Mourvedre
  • Shiraz, Syrah

SOMMELIERS BLACK TIE sorozat:

Sommeliers Black Tie - pohársorozat a báj jellegével, a gazdag hagyományú Riedel üveggyárból

Dresscode Black Tie: a nagy esemény lejátszódhat az elegancia és az extravagáns küllem fémjelével is. A tiroli Riedel üveggyár a Black Tie sorozatával egy új, különleges pohársorozatot mutat be, melynek rendeltetése a tálalás előkelő kultúrája. 50 évvel azután, hogy a brüsszeli kiállításon a nyilvánosság először láthatta a "Pokal Hoch”-ot /vagyis az „Emeljük poharunkat”/ - a Claus J. Riedeltől származó formatervet.

A kézzel fújt és gyártott Black Tie sorozattal a Riedel Glas az üvegdesign szóban forgó mérföldkövének 50. évfordulóját ünnepli.

Ismertetőjel: fekete szár a vörösborokhoz való pohárnál, és fekete talp a fehér borokhoz való pohárnál, a Sommeliers kollekció évekig bizonyított kelyhéhez kapcsolva. Így a következő megnevezés kerül bemutatásra: Sommelier Black Tie.

A Sommeliers Black Tie pohár önállóan is vagy a hagyományos Riedel poharakkal kombinálva mutatja meg hatását, és nem csak a Sommeliers sorozatból származóan. A legkülönbözőbb effektusokat kínálják a hangulattól és alkalomtól függően: a legeltérőbb színek és formák harmonikus összjátékát mutatva, a tiszta fekete nemestől és simától egészen a színjátszóig.

A Sommeliers Black Tie stílusos és méltó hozadéka a világon elismert Riedel Sommeliers sorozatnak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borospoharak
Jótállás: 2 év
Súly: 1 kg
Anyag: Üveg
Méret: 26 cm
Térfogat: 0,6 l
Terméktípus: Poharak
Sorozat: Riedel Sommeliers Black Tie
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: