Állótükrök

összesen 1 termék
Kozmetikai tükör PESA, barna, Blomus
31 030 Ft –14 %
26 610 Ft
BM66000

Fali tükrök - nagyobbnak érezzük a szobát

Mik azok az álló tükrök?

Az álló tükrök praktikus és gyakran divatos kiegészítői a szobának, amelyeket a falhoz lehet tolni, vagy magára hagyni egy mögötte lévő állvánnyal, akárcsak a Kulina oldalon elérhető asztali tükör .

Ezek a tükrök a hálószobát, a nappalit és más tereket is feldobhatják és nagyobb dimenziót kölcsönözhetnek, attól függően, hogy hol helyezi el őket. Vásároljon a legjobb márkák közül, mint például Blomus és Hübsch itt, és találja meg az ízlésének megfelelőt.

Hol vannak elhelyezve az álló tükrök a házban?

Az álló tükröt bárhol elhelyezheti, ahol csak akarja, de jó ötlet, ha olyan helyen teszi, ahol kevés a gyalogosforgalom, hogy elkerülje az ütődéseket és a kopogást.

Egy tágas nappaliban egy álló tükör megduplázhatja a térérzetet. Az öltözködéshez teljes hosszúságú tükörként szolgáló álló tükör elhelyezhető hálószobában, tágas fürdőszobában vagy öltözőben.

Egy álló tükör elhelyezhető az étkezőasztalmellett, bármely szoba komor sarkában vagy egy hosszú, sötét folyosó végén, hogy visszatükrözze a fényt, növelje a kilátást és megsokszorozza a térérzetet.

Még egy hatalmas, falhoz állított fémkeretes tükör is átalakíthatja a hátsó teraszt szabadtéri élettérré.

Milyen magas legyen egy álló tükör?

Ez többnyire személyes preferencia kérdése. Ha a ruhatervezéshez álló hosszúságú tükröt kíván használni, akkor annak legalább 25 cm hosszúnak kell lennie.

Az álló tükör magassága attól függ, hogy milyen magas a mennyezet, hol helyezkedik el, és mennyire szeretné, hogy jelen legyen. Számos álló tükröt gyártanak az 5 és 7 láb közötti tartományban. Legyen olyan rövid, amilyen rövid egy gyerekszobához, vagy olyan magas, amilyen magas egy nagy térhez.

Hogyan lehet stabilizálni egy dőlő tükröt?

Az Ön támasztótükrének stabilitása a talapzat vastagságától és stabilitásától, a tükör magasságától és méretétől, valamint a tükör és az Ön által elfoglalt hely közötti súrlódás mértékétől függ.

A fakeretes tükör talpát, mielőtt keményfa felületre helyezné, gumilapokkal vagy bútorcsíkokkal erősítse meg, hogy megakadályozza a csúszkálást. Ha a tükör hátuljára bútorhevedereket rögzít, a tükröt falcsapokhoz rögzíti, vagy gipszkartonhorgonyokkal a falhoz rögzíti, még egy lépéssel tovább mehet.

Mit tesznek a tükrök a belső térrel?

A fali tükrök sokoldalú és hatásos lakberendezési elemként szolgálnak, számos előnnyel:

 • Továbbfejlesztett tér: A tükrök vizuálisan kitágítják a helyiséget, így az nagyobbnak és nyitottabbnak tűnik. A tükrök stratégiai elhelyezésével a mélység illúzióját keltheti, különösen a kisebb terekben.

 • Fokozott fény: A tükrök visszaverik a természetes és a mesterséges fényt, hatékonyan feldobva a helyiséget. Segítenek a fény egyenletesebb eloszlásában, és még a helyiséget is napfényesebbé és hívogatóbbá tehetik.

 • Dekoratív ékezetek: A tükrök különböző formákban, méretekben és keretekben kaphatók, amelyek dekoratív hangulatot kölcsönöznek a falaknak. Ezek szolgálhatnak fókuszpontként vagy kiegészítő darabokként, amelyek fokozzák a szoba esztétikáját.

 • Vizuális érdekesség: A tükrök textúrát és dimenziót visznek a belső terekbe. A fényvisszaverő felületek összetettséget és kifinomultságot kölcsönöznek, megtörve a design egyhangúságát.

 • Művészi reflexiók: A tükrök megragadhatják és visszatükrözhetik a művészet, a bútorok és az építészeti részletek szépségét, így többféle nézőpontból élvezheti a dekorációját.

 • A magasság illúziója: Ez különösen hasznos lehet alacsonyabb mennyezettel rendelkező helyiségekben.

 • Egyensúly és szimmetria: A tükrök szimmetrikus vagy páros elhelyezése egyensúlyt és harmóniát teremthet a szoba elrendezésében.

 • Funkcionális használat: A tükrök praktikusak a személyes ápoláshoz és a ruházat ellenőrzéséhez, különösen, ha a bejáratokban, folyosókon vagy öltözködési helyiségekben helyezik el őket.

 • Kilátások és tájak: A tükrök úgy helyezhetők el, hogy megörökítsék a kültéri kilátást, a zöld növényzetet vagy az érdekes építészetet, és így hatékonyan hozzák be a külvilágot a belső térbe.

 • Kis terek: A tükrök különösen előnyösek kis helyiségekben vagy keskeny folyosókon, ahol kevésbé szűkösnek és hívogatóbbnak érezhetjük a területet.

 • Tervezési nyilatkozat: Tükrök szolgálhatnak kijelentő darabokként, egyedi kereteket vagy formákat mutatva, amelyek tükrözik az Ön személyes stílusát.

Összességében a tükrök hozzájárulnak a belső tér esztétikájához, funkcionalitásához és általános hangulatához. Ha gondosan megválasztja elhelyezésüket és kialakításukat, akkor kihasználhatja átalakító erejüket, hogy feldobja életterét.

Dekoratív álló tükrök széles méret- és formaválasztékban kaphatók háza vagy lakása számára, lehetővé téve, hogy minden térnek egyéni stílust adjon. A tükrök fantasztikusan alkalmasak a tér látszatának megteremtésére és a legapróbb stúdiólakások vagy folyosók megnyitására! Fali tükrökből is van gyűjteményünk. Nézd meg őket!