Falitükrök

összesen 9 termék
Fali tükör RIM 70 cm, fekete, alumínium, Zone Dánia ZO14643
Fali tükör RIM 80 cm, világosbarna, Blomus
157 050 Ft –17 %
129 380 Ft
BM65923
Fali tükör ROUND 84 cm, rózsaszín/kék, Fritz Hansen FH840310
Fali tükör RIM 80 cm, szürke, Blomus
157 050 Ft –17 %
129 380 Ft
BM65922
Fali tükör RIM 50 cm, világosbarna, Blomus
75 590 Ft –24 %
56 870 Ft
BM66002
Fali tükör RIM, meleg szürke, Blomus
75 590 Ft –25 %
56 460 Ft
BM66001
Fali tükör RIM 80 cm, khaki, Blomus
157 050 Ft –17 %
129 380 Ft
BM65924
Fali tükör ROUND 76 cm, zöld, Fritz Hansen
405 800 Ft –6 %
379 990 Ft
FH840320

Fali tükrök - nagyobbnak érezzük a szobát

Mit tesznek a fali tükrök a belső térben?

A fali tükrök sokoldalú és hatásos lakberendezési elemként szolgálnak, számos előnnyel:

 • Továbbfejlesztett tér: A tükrök vizuálisan kitágítják a helyiséget, így az nagyobbnak és nyitottabbnak tűnik. A tükrök stratégiai elhelyezésével a mélység illúzióját keltheti, különösen a kisebb terekben.

 • Fokozott fény: A tükrök visszaverik a természetes és a mesterséges fényt, hatékonyan feldobva a helyiséget. Segítenek a fény egyenletesebb eloszlásában, és még a helyiséget is napfényesebbé és hívogatóbbá tehetik.

 • Dekoratív ékezetek: A tükrök különböző formákban, méretekben és keretekben kaphatók, amelyek dekoratív hangulatot kölcsönöznek a falaknak. Ezek szolgálhatnak fókuszpontként vagy kiegészítő darabokként, amelyek fokozzák a szoba esztétikáját.

 • Vizuális érdekesség: A tükrök textúrát és dimenziót visznek a belső terekbe. A fényvisszaverő felületek összetettséget és kifinomultságot kölcsönöznek, megtörve a design egyhangúságát.

 • Művészi reflexiók: A tükrök megragadhatják és visszatükrözhetik a művészet, a bútorok és az építészeti részletek szépségét, így többféle nézőpontból élvezheti a dekorációját.

 • A magasság illúziója: Ez különösen hasznos lehet alacsonyabb mennyezettel rendelkező helyiségekben.

 • Egyensúly és szimmetria: A tükrök szimmetrikus vagy páros elhelyezése egyensúlyt és harmóniát teremthet a szoba elrendezésében.

 • Funkcionális használat: A tükrök praktikusak a személyes ápoláshoz és a ruházat ellenőrzéséhez, különösen, ha a bejáratokban, folyosókon vagy öltözködési helyiségekben helyezik el őket.

 • Kilátások és tájak: A tükrök úgy helyezhetők el, hogy megörökítsék a kültéri kilátást, a zöld növényzetet vagy az érdekes építészetet, és így hatékonyan hozzák be a külvilágot a belső térbe.

 • Kis terek: A tükrök különösen előnyösek kis helyiségekben vagy keskeny folyosókon, ahol kevésbé szűkösnek és hívogatóbbnak érezhetjük a területet.

 • Tervezési nyilatkozat: Tükrök szolgálhatnak kijelentő darabokként, egyedi kereteket vagy formákat mutatva, amelyek tükrözik az Ön személyes stílusát.

Összességében a fali tükrök hozzájárulnak a belső tér esztétikájához, funkcionalitásához és általános hangulatához. Ha gondosan megválasztja elhelyezésüket és kialakításukat, akkor kihasználhatja átalakító erejüket, hogy feldobja életterét.

Dekoratív fali tükrök széles méret- és formaválasztékban kaphatók háza vagy lakása számára, lehetővé téve, hogy minden térnek egyéni stílust adjon. A fali tükrök nagyszerű módja annak, hogy egységesítsd a szobád kialakítását, és segíthetnek abban, hogy több helyet alakíts ki otthonodban. A tükrök fantasztikusan alkalmasak a tér látszatának megteremtésére és a legapróbb stúdiólakások vagy folyosók megnyitására! Álló tükrökből is van gyűjteményünk. Nézd meg őket!

Hogyan tisztítsam meg a piszkos fali tükör?

Ahhoz, hogy megszabaduljon a tükörre került szennyeződésektől, először egy száraz ruhával távolítsa el a port. Ezután óvatosan tisztítsa meg a tükröt egy gyűrött újságpapírral, amelyet vízbe és egy kis ecetbe mártott. A csíkmentes felület érdekében egyszerűen siklással, függőleges vagy vízszintes mozdulatokkal simítsa végig a felületet, ahelyett, hogy megpróbálná bedolgozni. Vigyázzon, hogy a keret nélküli tükör szélei ne legyenek vagy maradjanak hosszabb ideig nedvesek. Egy tiszta ruhával csiszolja a felületet ragyogó fényűre.

Mit kell figyelembe vennem a tükör kiválasztásakor?

A fali tükörkiválasztásakor fontos figyelembe venni a helyiség méretét, a dekorációt és a saját ízlését. Ha tükörben szeretné ellenőrizni a megjelenését, akkor nagyobb és szemmagasságban lévő tükörre lesz szüksége. Ha tükröt szeretne használni, hogy a szoba nagyobbnak tűnjön, akkor válasszon olyat, amelyik szélesebb, mint amilyen magas.

Ha stílusosabbá szeretné tenni a helyiséget, fantasztikus választás lehet egy feltűnő kerettel rendelkező vagy szokatlan mintájú tükör, mint például a Kulina oldalon látható tükörvirág.

A Kulina oldalon igyekszünk alternatívák széles választékát kínálni az Ön otthona számára. Éppen ezért weboldalunkon fali tükrök széles választékát kínáljuk eladásra, köztük olyan gyártók fali tükreit, mint a Blomus, Bloomingville, és a Zone Denmark.

A fali tükrök megtisztelnek minket jelenlétükkel, és számos lehetőséget kínálnak, amelyek minden térhez és stílushoz illeszkednek. Az apró és finom keretektől kezdve a finom szépségről árulkodó, finom és finom kereteken át a nagy és fenséges tükrökig, amelyek a figyelmet parancsolják, minden látásmódhoz és az Ön egyedi ízlésének megfelelő tükörképhez van megfelelő méret.