Termobögre Eva Solo

összesen 45 termék
Utazási bögre TO GO, 350 ml, fekete, rozsdamentes acél ES567467
Bögre LEGIO NOVA 400 ml, duplafalú, Eva Solo
11 490 Ft –13 %
9 960 Ft
ES887259
Bögre LEGIO NOVA 300 ml, Eva Solo
6 510 Ft
ES887258
LEGIO NOVA bögre 310 ml, duplafalú, Eva Solo
12 980 Ft –16 %
10 790 Ft
ES886260
Utazási bögre CITY TO GO 350 ml, gyöngyház bézs, Eva Solo ES567036
Fel
További termékek

Bemutatjuk az Eva Solo innovatív termobögrék sorozatát, ahol a stílus találkozik a funkcionalitással, hogy átértelmezzék az útközbeni italélményt. Magas minőségű termobögrék gyűjteményünk célja, hogy a italaidat tökéletes hőmérsékleten tartsa, biztosítva, hogy minden korty olyan élvezetes legyen, mint az első.

Az Eva Solo termobögrék az ideális társak a forgalmas életmódhoz. Legyen szó ingázásról, utazásról vagy egyszerűen a mindennapi teendőkről, ezek a bögrék precízióval vannak kialakítva, hogy fenntartsák meleg vagy hideg italaik hőmérsékletét. Az elegáns kialakításuk és praktikus tulajdonságaik révén ezek a termobögrék tökéletesen ötvözik az eleganciát és a kényelmet.

Kétrétegű szigeteléssel felszerelve az Eva Solo termobögrék hosszabb ideig melegen tartják a forró italokat és hidegen a hideg italokat. Az öntésmentes fedelek és ergonomikus fogantyúk gondoskodnak a problémamentes és kényelmes használatról, lehetővé téve kedvenc italaiddal való élvezetet bárhol is legyél.

Prémium anyagokból készítve termobögréink tartósságukról árulkodnak. A strapabíró kialakításuk biztosítja, hogy ellenálljanak a mindennapi használat követelményeinek, miközben megtartják elegáns megjelenésüket. A méretek és stílusok választéka a gyűjteményünkben biztosítja, hogy mindenki megtalálja a tökéletes termobögrét.

Frissítsd fel mindennapi rutinodat az Eva Solo termobögrékkel, és élvezd az örömét, hogy kedvenc italaidat tökéletes hőmérsékleten kortyolgathatod, bárhol is legyél. Fedezd fel a stílus és a praktikusság tökéletes összefonódását a termobögrék gyűjteményünkben.