Teáskanna MIJ

összesen 8 termék
Teáskészlet DRAGONFLY, 5 db, MIJ
38 840 Ft
MIJC3828
Teáskanna BLACK SCROLL 450 ml, kerámia, MIJ
19 220 Ft
MIJC1376
Teáskészlet BLUE POT, 5 db, MIJ
38 840 Ft
MIJRW0021
Teáskanna és teás csészék szettben GUNMETAL, 5 db, MIJ MIJC5185
Teáskészlet METALLIC BLUE, 5 db, MIJ
38 840 Ft
MIJRW0029
Teáskészlet METALLIC, 5 db, MIJ
38 840 Ft –5 %
36 890 Ft
MIJRW0033
Teáskanna METALLIC 550 ml, ceramics, MIJ
21 360 Ft
MIJC0036
Infúziós teáskanna INDIGO WAVE 400 ml, MIJ
19 970 Ft
MIJC1364

Üdvözöljük válogatott Teáskanna gyűjteményünkben a Made In Japan márkától! Mélyedjen el a gazdag kulturális örökség és páratlan kézművesség világában ezekben a kivételes Teáskannákban, melyek szépen ötvözik a hagyományt és az innovációt. Minden Teáskanna a Made In Japan márkától a gondos kézművesség és a részletgazdag figyelem megtestesítője.

A hagyományos japán esztétika és a modern design harmonikus ötvözetével készültek, teáskannáink MIJ nemcsak funkcionális edények, hanem kiemelkedő műalkotások is. Legyen ön teagyűjtő vagy egyszerűen csak értékeli a finoman kidolgozott tárgyak szépségét, a Made In Japan Teáskannáink biztosan lenyűgözik érzékeit.

A gyűjteményünk számos stílust, formát és színt kínál, mindez az időtlen japán kultúra szépségéből inspirálódva. Az elegáns és minimalista tervektől, melyek nyugalmat sugallnak, az összetett mintákig, melyek tisztelegnek Japán gazdag történelmének, minden ízléshez és előnyhöz megtalálható egy-egy Teáskanna.

A legfinomabb anyagok felhasználásával készültek, teáskannáink MIJ az idő próbáját kiállják, biztosítva, hogy számtalan teázási alkalommal élvezhesse a kedvenc teakeverékei aromáit barátaival és családjával. A kézművesség, amit minden Teáskanna elkészítésénél alkalmazunk, zökkenőmentes öntözési élményt garantál, lehetővé téve, hogy minden cseppet élvezzen kedvenc teakeverékéből.

Legyen ön szenvedélyes tea rajongó vagy valaki, aki szeretné otthonát autentikus japán érintettséggel feldobni, a Made In Japan teáskannáink összekapcsolják a funkcionalitást, a szépséget és a kulturális jelentőséget. Fedezze fel kollekciónkat még ma, és találja meg a tökéletes Teáskannát, ami rezonál az ön személyes stílusával és japán kézművesség iránti tiszteletével. Merüljön el a Made In Japan Teáskannák világában - ahol a hagyomány találkozik a modern eleganciával.