Tasakok vákuumozóba Lono WMF 20x30 cm 50 db

Kód: WM419970041
6 990 Ft
Raktáron (13 db)

A WMF tasakok Lono vákuumozóba élelmiszerek tárolására és Sous Vide-álás módszderrel tőrténő főzésre alkalmasak. A tasakok anyaga erős, és a maximális levegőelvezetés érdekében , légcsatornás, bordázott belsővel rendelkeznek. Az ételek frissessége akár ötször hosszabb időre megmarad, és lehetővé teszik hűtőszekrényben vagy fagyasztóban történő tárolást.

A tasakok mérete 20x30 cm, a csomagolásban 50 darab található.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az 50 db speciális Sous Vide tasakok, erős anyaggal és bordázott belsővel rendelkeznek a lehető legnagyobb levegőelvezetés érdekében. A 20x30 cm méretű Sous Vide tasakok lehetővé teszik az élelmiszerek praktikus tárolását hűtőszekrényben és fagyasztóban. A vákuumtasakok meghosszabbítják az ételek frissességét és eltarthatóságát, valamint főzhet benne a népszerű Sous-Vide módszerrel, amely biztosítja, hogy az étel lágy, lédús, valamint ízzel és aromával teli legyen. A tasakok a Lono WMF vákuumozóval kompatibilisek.

PARAMÉTEREK

Méretek: 20x30 cm (minden tasak)

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Vákuumozás és SousVide
Garancia: 2 év
Darabszám: 50 db
Méret: 30 cm
Terméktípus: Vákuumozás és SousVide

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428