Szemétkosár Brabantia

Image
Hulladékgyűjtők
Brabantia
Nem állnak a sarokban
Válasszon szemeteskukát
Még egy szemetes is lehet sztár
A kiegészítők otthont teremtenek. A Brabantia márka pedig a leghétköznapibb tárgyakat, például a szemeteseket is olyan rendkívülivé teszi, hogy nem akarja majd a sarokba rejteni őket.


ikona
Minőség
Holland vállalat
több mint 100 éves múlttal.
ikona
Praktikusság
Külön belső dobozok a hulladékválogatáshoz. Stabil, csúszásmentes alap. Csendes nyitás. Praktikus belső zsákok.
Image
ikona
Design
Használati tárgyak
mint beltéri ékszerek.
ikona
Fenntarthatóság
A Brabantia nem csak a hulladék szétválogatásában segít. 2035-re 100%-os körforgást szeretne elérni. Ez 100% anyagbiztonságot, 100% tiszta szennyvizet, 100% megújuló energiát, 100% újrahasznosított termelési hulladékot, 100% újrahasznosított anyagokat és 100% újrahasznosítható termékeket jelent.

Brabantia 5l

5 L

Ikonikus kis szépség NewIcon a fürdőszobába vagy az íróasztalhoz. Pattintható, zajmentes záródással és tökéletes tömítéssel, amely megakadályozza a szagok kiszabadulását.

Megtekintés

Brabantia 20l

20 L

Minden szempontból klasszikus - a legnépszerűbb méret, a legsokoldalúbb forma. Az első osztályú kivitelezésű kerek szemétkosár dísze lesz konyhájának és irodájának.

Megtekintés

Brabantia 36l

36 L

A dizájn díjas Bo sorozatú szemeteseket szégyen elrejteni. Funkcionalista kialakítás, könnyű kinyitás és a hulladékválogatáshoz különálló rekeszek lehetősége.

Megtekintés

Brabantia 60l

60 L

A népszerű Bo sorozatot mindkét méretben választhatja, elegáns lábakon és anélkül is, hagyományos pedálos nyitással.

Megtekintés

összesen 121 termék
Érintős szemeteskosár BO 36 l, matt fekete, Brabantia BRAB315824
Érintős szemeteskosár BO 36 l, fehér, Brabantia
87 290 Ft
BRAB313509
Érintős szemeteskosár BO HI 60 l, fekete, Brabantia
125 090 Ft
BRAB130229
Érintős szemeteskosár BO HI 2 x 30 l, fekete, Brabantia BRAB130625
Érintős szemeteskosár BO HI 60 l, matt acél, Brabantia BRAB130267
Pedálos szemetes kosár BO 60 l, platina, Brabantia
101 290 Ft
BRAB211409
Érintős szemeteskosár BO 60 l, fehér, Brabantia
125 090 Ft
BRAB130205
Touch Kuka BO TOUCH BIN 3 x 11 l, ásvány szürke, Brabantia BRAB127229
Érintős szemeteskosár TOUCH BIN NEW 30 l, bézs, Brabantia BRAB149986
Pedálos szemetes kosár NEWICON 30 l, fém szürke, Brabantia BRAB114465
Pedálos szemetes kosár BO 2 x 30 l, platina, Brabantia BRAB211546
Érintős szemeteskosár TOUCH BIN NEW 40 l, fehér, Brabantia BRAB114984
Fel
További termékek

Bemutatjuk széles kínálatunkat a Brabantia szemétkosarakból, melyek stílusos és funkcionalitással rendelkeznek, és megfelelnek a hulladékkezelési igényeinek. Kollekciónkban megtalálhatók kiváló minőségű szemétkosarak, melyek nemcsak tartósak és praktikusak, de eleganciát is kölcsönöznek bármely helyiségnek.

A Brabantia szemétkosarak precízen kialakítottak, hangsúlyt fektetve a masszív szerkezetre és hosszú élettartamra. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, és kiváló tartósságot biztosítanak. Legyen szó konyháról, fürdőszobáról, irodáról vagy bármely más helyiségről, a Brabantia tökéletes megoldást kínál.

Szemétkosaraink különböző méretekben és kapacitásokban érhetők el, hogy kielégítsék a különböző hulladékkezelési igényeket. Kis pedálos szemétkosaraktól a nagyobb érintésérzékeny fedelű kosarakig választhat a helyiségéhez és a hulladékkezelési igényeihez igazodva. A gondosan tervezett fedelek és nyitási mechanizmusok könnyűvé teszik a hulladék elhelyezését, problémamentesen.

A Brabantia szemétkosarak kiemelkedő tulajdonsága az innovatív hulladékszétválasztási rendszerük. Több rekeszzel vagy kivehető belső vödrökkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik különböző hulladékfajták egyszerű szétválasztását és újrahasznosítását. A reciklálás és a hulladékkezelés támogatásával hozzájárulhatunk egy zöldebb és fenntarthatóbb környezethez.

Azon túlmenően, hogy praktikusak, a Brabantia szemétkosarak esztétikus megjelenésűek is. Stílusos és elegáns designjuk tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe, és megadják a helyiségnek a sofisztikált érintést. Választhat különböző színek és felületi kivitelezések közül, amelyek illeszkednek az otthona berendezéséhez és személyes ízléséhez.

Emellett a Brabantia szemétkosarak okos funkciókkal vannak ellátva, mint például halkan záródó fedelek, szagmentes tömítések és könnyen tisztítható felületek. Ezek a funkcionális részletek javítják az általános hulladékkezelési élményt, ami higiénikusabbá és kényelmesebbé teszi azt.

Fejlessze a hulladékkezelési rutinját a Brabantia szemétkosarainkkal. Nézze meg kollekciónkat még ma, és találja meg a tökéletes szemétkosarat, amely ötvözi a stílust, a tartósságot és a funkcionalitást. A Brabantia segítségével könnyebbé és vonzóbbá teheti a terek tisztán és rendezetten tartását.