Surface™ konyhai eszköztartó doboz, rozsdamentes acél

Kód: JS85114
20 940 Ft –25 %
Surface™ konyhai eszköztartó doboz, rozsdamentes acél
20 940 Ft –25 % 15 730 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

Joseph Joseph tervezési kihívása: alapvető eszközök és kések tárolása a munkalapon

A megoldás: a Surface edénytartó

Részletes információ

Termék részletes leírása

Joseph Joseph tervezési kihívása: alapvető eszközök és kések tárolása a munkalapon

A megoldás: a Surface edénytartó

Amikor a konyhában "szűkös" a helyzet, a legjobb, ha minden kéznél van. A praktikus konyhai eszköztartó belül külön szekciókra van osztva a kések és eszközök számára. A keskeny sínek a lehető legjobban biztosítják a kések tompulásától vagy a pengék sérülésétől. A praktikusság tökéletesítése érdekében a tartály alján egy főzőedénytálcát talál.

  • Tartály a munkaeszközök és kések tárolására
  • Egyszerű és praktikus kialakítás elegáns rozsdamentes acélból
  • Kivehető főzőtálca
  • Csak kézzel mosható


A Joseph Joseph márka és tervezőik 2003 óta célul tűzték ki a hétköznapi konyhai segédeszközök korszerűsítését. Richard és Anthony Joseph testvérek úgy döntöttek, hogy a terméktervezési tanulmányaik során szerzett tapasztalataikat átültetik saját vállalkozásukba. Az innováció iránti lelkesedésük minden szezonban új termékeket és új, vonzó színkínálatot hoz. Minden egyes termék egy olyan fejlesztés eredménye, amely a funkcionalitást, a biztonságot és a vizuális megjelenést igyekezett a maximumra emelni. Az így létrejött termékek lelkesedést és örömet okoznak, nemcsak játékos dizájnjukkal, hanem meglepő praktikusságukkal is, amelyet már az első használattól kezdve szeretni fogsz. A Joseph Joseph nem csak a több mint 100 országban lévő vásárlók körében győzedelmeskedik, hanem minden évben számos díjat és jelölést nyer a formatervezés és az innováció terén.

A konyhai termékek magas eladásai és népszerűsége lehetővé tette a tervezők számára, hogy figyelmüket a munkalapon túlra - és különösen az alatt - a hulladék- és tisztítási szegmensre irányítsák. Ennek eredményeképpen a vásárlók mostantól nemcsak dizájnos konyhai eszközökkel, hanem egy átfogó, variálható és intelligens hulladék- és újrahasznosítási megoldással is kényeztethetik magukat, amely tökéletesen illeszkedik a modern életmódhoz. Joseph Joseph már nem csak a prémium design és minőség garanciája, hanem egy lehetőség arra is, hogy megváltoztassa az életmódját.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konyhai rendszerezők
Jótállás: 2 év
Súly: 0.72 kg
Anyag: Rozsdamentes acél
Terméktípus: Rendszerező
Sorozat: Joseph Joseph Surface™
Margin: E
K překladu: CZ AUTO
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Richard és Anthony Joseph testvérek úgy döntöttek, hogy a formatervezési tanulmányaikból merített tapasztalataikat a saját vállalkozásukba fektetik. 2003 óta a Joseph®Joseph márka ügyfelei több mint 100 országban várják az intelligens innovációkat.  109143