Robotgép kiegészítők Smeg

összesen 11 termék
Tészta tartozék a stand mixerhez SMPC01, Smeg
88 900 Ft
SMESMPC01
Fagylaltkészítő konyhai robotgép SMIC01, Smeg
46 900 Ft
SMESMIC01
Tésztaformáló konyhai robotgép SMPR01 Smeg
39 900 Ft
SMESMPR01
Szeletelő és reszelő kiegészítő SMSG01, Smeg
58 750 Ft
SMESMSG01
Konyhai robotgéphez való keverőtál SMGB01 4,8 l, üveg, Smeg SMESMGB01
Habverő SMWW02 Smeg
Habverő SMWW02 Smeg
Raktáron (11 db)
16 900 Ft
SMESMWW02
SMDH01 dagasztókar kiegészítő, Smeg
11 900 Ft
SMESMDH01
Habverő a tésztához SMFB02, Smeg
24 900 Ft
SMESMFB02
Öntőpajzs a SMPS01 álló mixerhez, Smeg
11 900 Ft
SMESMPS01
Lapos habverő SMFB01, Smeg
11 900 Ft
SMESMFB01

Növelje SMEG konyhai robotgépének képességeit sokoldalú és praktikus tartozékainkkal. Ezeket a tartozékokat úgy terveztük, hogy kiegészítsék konyhai törekvéseit, és a főzés élményét emeljék.

Az ikonikus retro dizájnjáról ismert SMEG a konyhai robot tartozékaira is kiterjeszti stílusát és funkcionalitását. Ezek a kiegészítők nem csak konyhai robotja sokoldalúságát bővítik, hanem egy csipetnyi eleganciát is kölcsönöznek konyhája dekorációjának. Többek, mint egyszerű kiegészítők; az Ön konyhai kreativitásának kiterjesztését jelentik.

A SMEG konyhai robotkellékek középpontjában a hatékonyság és a precizitás áll. Úgy vannak kialakítva, hogy racionalizálják a főzési folyamatokat, így az ételek elkészítése gyerekjáték lesz. A tésztafelszerelésektől kezdve a szeletelő és reszelő eszközökig ezek a tartozékok segítenek Önnek a konyhai feladatok széles skálájának megoldásában.

A biztonság az SMEG számára elsődleges fontosságú, és konyhai robotkellékeiket a felhasználók védelmét szem előtt tartva tervezték. Megbízhat megbízható teljesítményükben és biztonsági funkcióikban, amelyek biztosítják a nyugalmat főzés közben.

A személyre szabhatóság kulcsfontosságú, ha kulináris remekművek készítéséről van szó, és az SMEG konyhai robotkellékek számos lehetőséget kínálnak. Keverjen, gyúrjon, aprítson vagy szeleteljen precízen, így tökéletesen testre szabhatja receptjeit.

A kulináris kalandok utáni takarítás könnyedén megoldható a számos SMEG konyhai robotkellék kivehető és könnyen tisztítható alkatrészeinek köszönhetően. Mondjon búcsút a főzés utáni rendetlenségnek, és élvezze a tiszta és rendezett konyhát.

Az SMEG konyhai robotkellékek széles választékát kínálja, amelyekkel bővítheti főzési repertoárját. Akár a sütés szerelmese, akár a tészták szerelmese, akár egy otthoni szakács, aki le szeretné egyszerűsíteni a főzési feladatokat, az SMEG kínálja a tökéletes kiegészítőt az Ön számára.

A SMEG konyhai robotkellékek több mint egyszerű kiegészítők; a kulináris utazás szerves részét képezik. Fedezze fel választékunkat még ma, és tapasztalja meg a stílus és a teljesítmény tökéletes keverékét főzési kalandjai során.