WMF

Profi Plus sajtszeletelő

  • 9 199 Ft
  • raktáron 1 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Termékleírás

Finoman és egyenletesen húzza végig a Profi Plus Sajtszeletelőt a sajton. Így vékony sajt „szeleteket” kap, melyeket akár sütéshez is használhat. A szeleteket mindig frissen készítse elő, hogy ne száradjanak ki. Használati tipp: A sajtszeletelő puha vagy kemény sajtszeletek szeletelése mellett csokireszelék készítésére is kiváló.

A Profi Plus sorozat több, mint 100 konyhai segédeszközt sorakoztat fel, melyek nem csak praktikusak, de a professzionális konyhák és szakácsok igényeinek is megfelelnek. Az alapanyagként felhasznált rozsdamentes Cromargan® nemesacél szinte tönkretehetetlen - robosztus, tartós, ellenáll a korróziónak és mosogatógépben is tisztítható. A Profi Plus sorozat termékei igényesek és modern kivitelezésűek, garantáltan minden konyhában megállják a helyüket.

GYARTÓ KÓDJA: 18.7136.6030

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.

Kód: WM1871366030
Márka: WMF
Sorozat: WMF Profi Plus
Szín / méretek: hosszúság 24 cm, súly 105 g
Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél
polírozott / matt
tisztítható mosogatógépben