WMF edénykészletek

WMF

WMF EDÉNYKÉSZLETEK
Nádobí na celý život

Tudta, hogy gyakrabban veszünk új autót, mint új edényeket? És többnyire ugyanolyan gyakran használjuk őket. Éppen ezért egy minőségi edénykészletbe való befektetés igazán kifizetődő.

#1
A WMF márka Németországban az első helyen áll a háztartási termékek kategóriájában.
160 éves történelem. Több mint 500 tervezési díj. 
Érintse meg az igazi mesterséget

wmfno1

WMF EDÉNYKÉSZLETEK

 

A WMF edények egyedi tulajdonságai

Szabadalmaztatott Cromargan® acél

A legtöbb WMF edény 18/10 rozsdamentes acélból készül, a Cromargan® márkanév alatt. A "Crom" a névben a krómot jelenti, míg az "argan" név többi része a latin argentum szóból származik, ami ezüstöt jelent. Ez utóbbi az edények elegánsan fényes megjelenésére utal, amelyet a magas nikkeltartalomnak köszönhetően érnek el. A Cromargan® acél rendkívül tartós, rozsdamentes és ellenálló. Emellett könnyen tisztítható és mosogatógépben mosható.

TransTherm® alj

Az egyedülálló TransTherm® fenéknek három fontos funkciója van. Először is, a hő optimális elosztásával és összegyűjtésével energiát takarít meg a főzés során. Másodszor, lehetővé teszi, hogy a főzőedényt minden hőforráson, beleértve az indukciót is, használhassa. Harmadszor pedig optimálissá teszi az edényeket minden hőkezeléshez - főzéshez, pároláshoz, sütéshez, blansírozáshoz, valamint sütőben való melegítéshez és sütéshez, akár 250°C-ig (megjegyzés: a maximális hőmérséklet változhat az adott készlet fedelének vagy fogantyújának használata esetén).

Ellenálló képesség

A kiváló minőségű anyagok és a gondos kivitelezés garantálják a maximális tartósságot és a hosszú élettartamot. Választhat a normál háztartási használatra szánt készletek közül vagy

Extrém ellenálló képesség

Rendkívül tartós professzionális készletek, amelyek a legkeményebb igénybevételnek is ellenállnak. Ezek közé tartozik a Function 4, a Premium One, a Gourmet Plus és a Compact cuisine sorozat.

Melyik készlet a megfelelő az Ön számára?

Az egyes WMF-edénykészletek funkciójukban és kialakításukban különböznek egymástól. Kiválasztottuk Önnek a legnépszerűbb termékcsaládok legfontosabb tulajdonságait:

 

WMF
wmf

WMF Function 4
1 fedél, 4 funkció

A Kulina legnépszerűbb edénykészletének fő ismertetőjegye a fedelén lévő jellegzetes piros gyűrű. Az üvegfedelekben lévő piros szilikongyűrűk fokozzák a főzőedények funkcionalitását. Csúsztassa a fedelet szükség szerint a 4 megjelölt pozíció egyikébe - zártan a pároláshoz kis mennyiségű vízzel, nyitva a teljes főzéshez, valamint nagy vagy kis nyílással a finom szemű rizs leszűréséhez is.

WMF FUNCTION 4

WMF
wmf

WMF Quality One
Szabadalmaztatott Cool+ technológia

Ez a készlet különösen népszerű a lekerekített, szemet gyönyörködtető formájának köszönhetően. Emellett a Cool+ technológia (amely a fogantyúkon található piros szegélyről ismerhető fel) magas szintű főzési kényelmet biztosít azáltal, hogy jelentősen csökkenti a hőátadást az edényből a fogantyúkra.

WMF QUALITY ONE

 

Hogyan értékelik az ügyfelek a WMF edénykészleteket Kulina

WMF Function 4
"Nagyon szép és funkcionális készlet. Nagyon elégedettek vagyunk vele. A konyhánk dísze. Leginkább a fedelek funkcionalitása lepett meg minket."
Jan M.

WMF Quality One
"Az ételek nemcsak szépen néznek ki, de a fülek tényleg hidegen maradnak. Eddig minden rendben."
Zsuzsana P.

WMF Astoria
"Minőségi termék, elegáns, modern design, érdemes beszerezni."
Oanta I.

 

WMF
wmf

WMF Astoria
Rafinovaná funkčnost

A WMF Astoria főzőedények csiszolt felületükkel és kifinomult vonalvezetésükkel a magas funkcionalitást és tartósságot kifinomultan elegáns dizájnnal ötvözik.

WMF ASTORIA

WMF
wmf

WMF Compact Cuisine
Helytakarékosság

Kicsi a konyhája, és aggódik, hogy még az alapvető edények sem férnek el? Pedig elférnek, és még a minőségben sem kell kompromisszumot kötnie! A Compact Cuisine termékcsalád intelligens helytakarékos kialakítása lehetővé teszi, hogy azonos átmérőjű edények egymásra helyezésével helyet takarítson meg. Mindez a strapabíró anyag rendkívüli tartósságával párosul.

WMF COMPACT CUISINE

WMF
wmf

Ezt a termékcsaládot a nyugodt főzéshez fejlesztették ki, bármilyen konyhában. Minden részletet úgy terveztünk, hogy a főzés és az eszközök kezelése a lehető legkönnyebb és legélvezetesebb legyen. Minden edény üreges fogantyúval rendelkezik a felmelegedés csökkentése érdekében, praktikus belső skálával a folyadékok méréséhez, széles kiöntőperemmel a cseppmentes kiöntés érdekében, valamint minőségi, robusztus üvegfedéllel, amely lehetővé teszi, hogy bármikor belelásson az edény belsejébe.

WMF COMFORT LINE