Lábas PREMIUM ONE 20 cm, WMF

Kód: WM1789206040
Márka: WMF
100 580 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

Részletes méretek:

 • Ø 20 cm, 3,3 liter
 • teljes súly 1,7 kg, fedő nélkül 1,2 kg
 • szélesség fülekkel 30 cm
 • magasság fedővel 15 cm, fedő nélkül 11,5 cm

Részletes információ

Termék részletes leírása

A WMF Premium One edényekről:

 • Minőségi anyagok, kiváló dizájn, első osztályú kidolgozás = hosszú élettartamú minőségi fazekak
 • Innovatív Cool+® funkció – a fülek és fogantyú nem forrósodnak fel főzés közben
 • A fülek és fogantyú mindig a testhőmérséklettől hűvösebbek maradnak
 • Fényezett Cromargan® 18/10 rozsdamentes nemesacélból készült edények
 • Ellenállók a karcolásokkal szemben, karbantartásuk könnyű
 • Minden tűzhely típushoz alkalmas univerzális TransTherm® alj, beleértve az indukciós főzőlapot is
 • Rozsdamentes acél fedők páraelvezető fedőnyílással
 • 250 °C hőmérsékletig sütőben is használhatók
 • Sütőben való használathoz szükséges edényfogó kesztyű használata
 • Hajlított peremük van, ezért a kiöntés során a folyadék nem csurog végig az edények falán
 • Mérőskála a fazekak és lábasok belsejében
 • A fazekak és lábasok egymásba helyezhetőek
 • Higiénikusak, könnyen tisztíthatók
 • Tisztíthatók mosogatógépben

Mától már nyugodtan megfoghatja az edény fülét. Az új 5 csillagos Premium One fazékkészlet ötvözi a modern konyhában szükséges valamennyi tulajdonságot. Ezeket világra szóló újdonság, a Cool+® szabadalmaztatott szigetelő fülek egészítik ki, melyek főzés közben mindig hűvösebbek maradnak a test hőmérsékleténél. A Cool+ a kiváló minőségű edények ismertető jele.

A Premium One edények 18/10 Cromargan® rozsdamentes nemes acélból készülnek. A jellegzetes formák és a fényes rozsdamentes acél felület modern és időtálló külsőt kölcsönöznek a Premium One edényeknek, melyekbe minőségük, praktikusságuk és elsőosztályú kidolgozásuk miatt rögtön beleszeret. A fülek a Cool+® szabadalmazott eljárásnak köszönhetően praktikusak, nem forrósodnak fel. A fülek főzés közben mindig a testhőmérséklettől hűvösebbek maradnak, ezért használatuk még kényelmesebb.

A Premium One rozsdamentes edények előnye az univerzális TransTherm® alj alkalmazása, amely az indukciós főzőlapot is ideértve, valamennyi tűzhely típuson használható. Az alj gyorsan elnyeli a hőt, majd egyenletesen közvetíti tovább az ételhez. Így a fazekak főzéshez, pároláshoz, zsiradékban való sütéshez, előkezeléshez vagy gőzöléshez rendkívül alkalmasak. Használhatók továbbá melegítésre és akár 250 °C hőmérsékletig sütőben való pirításra is.

A Cool+® szabadalmazott funkciónak köszönhetően a fedő fogantyúi főzés során nem forrósodnak fel. A fedőn található páraelvezető nyílás még vonzóbbá teszi a fedőt. Főzés közben a forró gőz a páraelvezető nyíláson távozik, így a forrásban lévő folyadékok nem folynak ki. A fedő készítésénél felhasznált robusztus anyag lehetővé teszi a sütőben való használatot is, ebben az esetben viszont szükséges edényfogó kesztyű használata.

A Premium One edények pereme hajlított, ezért a kiöntés során a folyadék nem csurog végig az edény falán. A belső mérőskála megkönnyíti az optimális mennyiségű víz megmérését. Az edények karbantartása könnyű, mosogatógépben tisztíthatók.

Az alkalmazott anyagról

A WMF fazékkínálata többségénél Cromargan® néven regisztrált 18/10 rozsdamentes nemesacélt használ a gyártáshoz. A megnevezésben „Crom“ a krómot jelenti, míg a név másik fele, az „argan“ a latin argentum, azaz ezüst szóból származik. Az anyag elnevezése így találóan mutat rá a fazekak extra fényes megjelenésére, melyet a nikkel viszonylag magas százaléka okoz.

A kiváló minőségű Cromargan® rozsdamentes acél az acél nemesítésével jött létre. 72 % acélt, 18 % krómot és 10 % nikkelt tartalmaz. Ez egy tartós, nem rozsdásodó, étkezési savakkal szemben ellenálló anyag. A Cromargan® gyönyörűen fényes és ugyanakkor könnyen tisztítható.

A német WMF cégcsoport a minőségi konyhai felszerelések immár hagyományos gyártója. Több mint 160 éves fennállása alatt szerzett tapasztalata a termékválasztékában is megjelenik, és neves dizájnereivel karöltve praktikus és örök dizájnú termékeket alkot. Ugyanez igaz a Peter Ramminger dizájnműhelyéből származó Premium One sorozatú fazekakra is.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Edények
Jótállás: 2 év
Súly: 1.9 kg
Méret: 20 cm
Terméktípus: Edény
Sorozat: WMF Premium One
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
A tétel elfogyott…

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428