Palacsintasütő serpenyő Excellence G2693872 Tefal 25 cm

Kód: TEFG2693872
14 490 Ft –8 %
Palacsintasütő serpenyő Excellence G2693872 Tefal 25 cm
14 490 Ft –8 % 13 290 Ft
Raktáron (18 db)
Várható kézbesítés:
28.9.2021

A legjobb tapadásmentes edény, karcálló felülettel* * a Tefal többi tapadásmentes felületéhez képest. Gyártásközi, kopásvizsgálati teszt.
A serpenyőbe helyezett csirkehús összetéveszthetetlen sercegő hangja, a rotyogó edény, a főzőkanálnak a megfelelő időben történő gyors mozgatása... Az extrém sütés olyan palacsintasütőt igényel, amely kiállja az extrém feltételeket. A Tefal excellence palacsintasütő összeköti az új TITANIUM ANTI-SCRATH felületet a kiváló tapadásmentességgel és tartóssággal, aminek köszönhetően az edényben fém konyhai eszközöket is használhat és olyan erős, THERMO-FUSION™ + edényaljjal felszerelt, amely új, magasabb szintre emeli a főzési eredményeket.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Karcálló, tapadásmentes felület és tartósság: A helyesen kiválasztott konyhai edény, amellyel megtapasztalja a különbséget. A Tefal márka büszkén mutatja be az új sorozatú, extrém főzési feltételeknek megfelelő konyhai edényeire – annak érdekében, hogy az Ön mesterművei valósággá váljanak, a tűzhelytől a tányérig.

A Tefal Excellence palacsintasütő rendkívül tartós, ugyanakkor kompromisszumok nélküli minőséget képvisel. A sokéves kutatásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően az új, TITANIUM Anti-Scratch tapadásmentes felület hatszor tartósabb* és egyesíti önmagában a tapadásmentes felületek praktikusságát és a rendkívüli karcállóságot,és ezen felül a főzéshez fém konyhai eszközöket is használhat. A serpenyőben aranybarnára sült talkedliket készíthet és egyúttal palacsintasütőként is használhatja – segítségével egyaránt készíthet valódi édes francia palacsintát vagy sós palacsintát. A főzőedényeink mindig készek eleget tenni a kihívásoknak és rendkívül fontos, hogy a főzésnél soha nem okoznak csalódást Emelje teljesen új szintre konyhaművészetét a Tefal eddigi legjobb, tapadásmentes felületű konyhai edényével. *A Tefal Titanium standard minőséghez képest.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Palacsinta serpenyők
Garancia: 2 év
Anyag: Alumínium
Méret: 25 cm
Terméktípus: Palacsinta serpenyő
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas, Mosogatógépbe alkalmas, Sütőbe alkalmas

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: