Ecet-/olajtartó karaffa 400 ml, fehér, Emile Henry

Kód: EH110215
Márka: Emile Henry
15 090 Ft –17 %
Ecet-/olajtartó karaffa 400 ml, fehér, Emile Henry
15 090 Ft –17 % 12 520 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

Azolajtartály asztali olaj és olívaolaj számára egyaránt használható. S a praktikus tölcsérrel kis mennyiségben is pontosan adagolhatja a tartalmát. Annak köszönhetően, hogy kiváló minőségű kerámiából készült, alkalmas az olívaolaj tárolására, amely körülbelül 20 °C-os hőmérsékletet és sötétséget igényel.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az olajtartó egyaránt használható asztali olajhoz és olívaolajhoz. A kiöntőrész praktikus és pontosan adagol, akár kis mennyiséget is. Köszönhetően a kiváló kerámiának, amiből készül, tárolható benne olyan olívaolaj is, amelyet kb. 20 °C mellett, sötétben ajánlatos tárolni.

A High Resistance® technológiának köszönhetően az Emile Henry edények ellenállnak a karcolódásnak, valamint ütés- és kopásállóak, ezért nem csupán süthet és szeletelhet bennük, de tálalhat is belőlük. A High Resistance® technológiával kezelt edények használhatóak mikrohullámú sütőben is, ráadásul olyan mértékben bírják a hősokkot, hogy a fagyasztóból kivéve egyből behelyezhetőek a sütőbe. 250 °C-ig hőállóak. Ezek az edények nem használhatóak közvetlen hőforráson, mint például gáztűzhelyen, elektromos főzőlapon. Minden Emile Henry kerámia tisztítható mosogatógépben.

Ön tudta, hogy...?

Az Emile Henry egy régi szakmai hagyományokkal rendelkező francia családi vállalkozás, mely már az 1850-es évektől fogva kiváló minőségű kerámiaedényekkel látja el a háztartásokat. Mivel eredeti, kézzel készített kerámiáról van szó, minden egyes terméke egyedi darab. Az edények alján található jelölés - például JN3 -, nem az adott termék katalógusszáma, hanem annak a kétkezi munkásnak az aláírása, aki a kerámiaedényt a franciaországbeli Marcigny városában megformálta.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Élelmiszer-tárolók
Jótállás: 2 év
Súly: 0.39 kg
Szín: Fehér
Terméktípus: Tálaló kiegészítő
Sorozat: Emile Henry Flour
Margin: B
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Az Emile Henry egy hagyományos francia márka, amely egyedi és minőségi kerámia gyártásával foglalkozik. Termékei a burgundi régióból a gall kakas országán kívül is elterjedtek a konyhában, s ma a modern technológia és hagyományos megközélítés ideális kombinációjaként ismertek. 104925