WMF

Nuova desszert tálaló szett

  • 7 399 Ft
  • raktáron 1 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Termékleírás

1 db tortakés, 1 db tortalapát

A Nuova desszert tálaló szett a különféle édes finomságok szeleteléséhez és tálalásához való.

A WMF társaság Nuova desszert tálaló szettje a következőket tartalmazza:

  • A tortakés ideális sütemények, torták, desszertek és kalácsok szeleteléséhez, valamint felszolgálásához.
  • Tortalapát – sütemények és torták tálalásához.

A Nuova tortalapát nem csupán a torták, kalácsok tálalásánál jön jól, használhatja például pizzaszeletek, lasagne vagy terrine tálalásához is. Háromszög formájú kialakításának köszönhetően kisebb és nagyobb adagok is elférnek rajta.

A Nuova sorozat speciális evőeszközei kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® acélból készülnek, csiszolt felületük van, gondosan kidolgozott a formatervezésük és nagyon mutatósak. A Nuvoa sorozat termékei nem csak szépek, de ötletesek is, ugyanis az egyes evőeszközök tökéletesen egymásba illeszkednek. A termékeket Jutta Keil és André Stocker tervezte, attraktív dizájnjuk hétköznapi használatra és ünnepi alkalmakra egyaránt illik.

A Nuova evőeszköz kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® nemesacélból készül, amely 72 %-ban acélból, 18 %-ban krómból és 10 %-ban nikkelből tevődik össze. Ez az alapanyag tartós, nem rozsdásodik és ellenáll az étkezési savaknak. A Cromargan® evőeszközök gyönyörűen csillognak, könnyű karbantartani őket és tisztíthatóak mosogatógépben.

GYARTÓ KÓDJA: 12.9151.6040

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.

Kód: WM1291516040
Márka: WMF
Sorozat: WMF Nuova
Dizájner: Jutta Keil
Szín / méretek: tortakés: teljes hossza 29 cm, penge hossza 16 cm, tortalapát: teljes hossza 23 cm, penge hossza 12 cm
Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél
polírozott
tisztítható mosogatógépben