A terméket már nem értékesítjük

Nuova desszert tálaló szett

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

1 db tortakés, 1 db tortalapát

A Nuova desszert tálaló szett a különféle édes finomságok szeleteléséhez és tálalásához való.

A WMF társaság Nuova desszert tálaló szettje a következőket tartalmazza:

  • A tortakés ideális sütemények, torták, desszertek és kalácsok szeleteléséhez, valamint felszolgálásához.
  • Tortalapát – sütemények és torták tálalásához.

A Nuova tortalapát nem csupán a torták, kalácsok tálalásánál jön jól, használhatja például pizzaszeletek, lasagne vagy terrine tálalásához is. Háromszög formájú kialakításának köszönhetően kisebb és nagyobb adagok is elférnek rajta.

A Nuova sorozat speciális evőeszközei kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® acélból készülnek, csiszolt felületük van, gondosan kidolgozott a formatervezésük és nagyon mutatósak. A Nuvoa sorozat termékei nem csak szépek, de ötletesek is, ugyanis az egyes evőeszközök tökéletesen egymásba illeszkednek. A termékeket Jutta Keil és André Stocker tervezte, attraktív dizájnjuk hétköznapi használatra és ünnepi alkalmakra egyaránt illik.

A Nuova evőeszköz kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® nemesacélból készül, amely 72 %-ban acélból, 18 %-ban krómból és 10 %-ban nikkelből tevődik össze. Ez az alapanyag tartós, nem rozsdásodik és ellenáll az étkezési savaknak. A Cromargan® evőeszközök gyönyörűen csillognak, könnyű karbantartani őket és tisztíthatóak mosogatógépben.

KÓD: WM1291516040

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése