Süteménytálalók

összesen 9 termék
Desszert evőeszköz készlet NUOVA, 13 db, WMF
18 890 Ft –15 %
15 890 Ft
WM1291376040
Torta lapát SOHO, Zwilling
15 990 Ft –6 %
14 880 Ft
ZW7031057
Tésztaspatula FKOFFICIUM, de Buyer
15 290 Ft –31 %
10 470 Ft
DB423600
Torta lapát B BOIS, de Buyer
10 410 Ft –20 %
8 320 Ft
DB270108
Torta lapát DAILY 25 cm, Nicolas Vahé
2 860 Ft
NV160670017
Torta lapát NUOVA, WMF
Torta lapát NUOVA, WMF
Raktáron (14 db)
4 620 Ft
WM1291486040
Torta lapát STELLA, Blomus
13 890 Ft –6 %
12 950 Ft
BM63955

Cake Servers - tálalja a tortákat, mint egy királynő

Mi az a tortaszervírozó?

A tortaszervírozó egyfajta tálalóeszköz, amelyet sütemények tálalására és néha vágására is használnak. Egy markolattal és egy háromszög alakú pengével rendelkezik, amely a markolatnál valamivel lejjebb helyezkedik el. Ez a forma megkönnyíti a felhasználó számára, hogy a pengét a torta alá csúsztassa és felemelje.

A tortaszervízt általában rozsdamentes acélból, néha ezüstből, fából vagy műanyagból is készítik. Ha egy teljes evőeszközkészletet vásárol, akkor találhat benne egy tortaszervízt is, mivel ez az egyik alapvető tálalóeszköz az asztalán.

Mire használható a tortaszerviz?

A tortabevonó nemcsak arra használható, hogy a tortákat a tortaállványról a tortatálra tálalja, hanem arra is, hogy a sütőformából tortadarabokat kanalazzon ki, tortát, lasagnát vagy halat tálaljon.

A tortaszervizek különböző mintákban, mintákban és méretekben kaphatók, és a Kulina oldalon talál néhány nagyszerű szervert olyan márkáktól, mint például WMF vagy a Zwilling.

Hogyan vágjuk és tortázzuk fel a tortát egyszerűen és elegánsan?

Ha fel akarja vágni és tálalni a házi süteményt, először mindenképpen éles késsel vágja fel. A tortát vághatja szakácskéssel, vagy használhat egy speciális cukrászkést, amelynek hosszú pengéje tökéletes a nagy születésnapi torták vagy réteges torták vágásához.

Mielőtt elkezdené felvágni a tortát, tegye a kést egy pillanatra egy magas, forró vízzel teli pohárba vagy kancsóba, vagy tegye forró folyóvíz alá. Szárítsa meg alaposan a kést, és vágja fel a szeleteket, amíg a kés még kissé meleg. Így úgy vágja át a cukormázat, mint a vajat.

Győződjön meg róla, hogy pontosan vágja fel a tortát, és ügyeljen arra, hogy a torta alját alaposan és a végéig vágja be.

A tortaszeleteket a tortaszeletelővel helyezze át a tortaállványra vagy közvetlenül a tortatányérokra. Gondoskodjon desszertvillákról, hogy édes finomságokat szolgálhasson fel vendégeinek.