Elektromos multifunkciós edény ALL-IN-ONE POT CY505E30 6 l, Tefal

Kód: TEFCY505E30
Sticker
Márka: Tefal
54 290 Ft
Raktáron (22 db)

Rendkívül funkcionális és praktikus gyorsfőző Tefal A 6 literes űrtartalmú, minden egyben fazékkal jelentősen megspórolja a konyhában szokásos időt. Rendelkezik 25 előre beállított programmal és lehetővé teszi a gyors és lassú főzést, a sütést, a párolást és a gőzölést. Egyenletes hővezetés, nagyfokú biztonság, Késleltetett indítás és Melegen tartás akár 24 órán keresztül. A csomagban szakácskönyv receptekkel. A tökéletes segítő minden otthonban.

Ezért a termékért egy AJÁNDÉKOT kap a REVIEW-ért és három ajándék közül választhat jutalomként. Az ajándékozási feltételeket lásd alább, a termékleírás végén.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ha szereted a kombinált főzőedényeket az egyszerű és gyors, felügyelet nélküli főzéshez, ez a többfunkciós gyorsfőző gyorsan a kedvenceddé válik. 25 előre beállított programot kínál lassú főzéshez, gyors nyomáson való főzéshez, sütéshez, pároláshoz és gőzöléshez.

Ugyanakkor kézi beállításokat is használhataz egyéni receptekhez. A tál innovatív kerek alakú, ami egyenletes hőáramlástbiztosít. Az edény maximálisan biztonságos, köszönhetően a zárószerkezettel ellátott, teljesen zárt fedelének. Az újramelegítés funkcióval akár 24 órán keresztül tartja melegen az ételt, a főzés késleltetett indítását is beállíthatja.

 • 25 előre beállított program + manuális beállítások
 • Lassú főzés, gyors nyomás alatt főzés, sütés, párolás, párolás, gőzölés
 • Jelentősen időt takarít meg a konyhában
 • Innovatív tál forma
 • Késleltetett indítás és fűtési funkció
 • Zárt fedél zárral a maximális biztonság érdekében
 • 45 receptet tartalmazó szakácskönyvet tartalmaz
 • Tartály kapacitása 6 l
 • Teljesítmény: 1100 W

Ezért a termékért egy AJÁNDÉKOT kap a REVIEW-ért és három ajándék közül választhat jutalomként. Az ajándékozási feltételeket lásd alább, a termékleírás végén.

Hogyan juthatsz hozzá a három ajándék közül Tefal Szakácskönyv Adéla még nem vacsorázott - Ondřej Slanina és Adéla Elbel, vagy Kalózok gyerekkészlet - doboz + üveg (EMSA KIDS BOX BOTTLE PIRATA 518136) vagy Palacsintasütő SIMPLE COOK 25 CM (B5561053, indukcióra nem alkalmas).

Vásárlás után kérjük, regisztráljon a TEFAL weboldalán https://promo.tefal.cz/promo/darek-za-recenzi-vybrane-vyrobky-tefal/

 • Kérni fogunk egy nyomtatási képernyőt és egy linket a véleményedhez, információt arról, hogy hol lehet megvásárolni a promócióban részt vevő terméket, valamint információt az ajándékról, továbbá információt arról, hogy a TEFAL hova küldje az ajándékot.
 • Az űrlap elküldése után a TEFAL küld Önnek egy e-mailt, hogy ellenőrizze a megadott adatokat és megerősítse azok helyességét. E megerősítés nélkül a kérését 24 óra elteltével töröljük.
 • És kész. Az ajándékot a TEFAL a kérés beérkezésétől számított 14 napon belül elküldi az Ön címére.

  A promóció 2022.12.31-ig érvényes

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Muffin készítő gépek
Jótállás: 2 év
Súly: 7.8 kg
Terméktípus: Elektromos edény
Margin: A
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: