Magasfalú fazék Ø 20 cm original profi collection®

Kód: FS08411320000
Márka: Fissler
89 350 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

Fissler original pro collection® főzőedények - profiktól profiknak. Robusztus rozsdamentes acél anyag és nehéz, szorosan záródó fedél, ez az a fajta főzőedény, amelyet minden professzionális konyhában megtalál. A konyhai felszerelésekkel szemben támasztott növekvő igények egyértelmű jelzésként szolgáltak egy professzionális edénysorozat létrehozására.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Fissler original pro collection® edények 18/10 (18% króm, 10% nikkel, 72% acél), rozsdamentes acélból készülnek, higiénikusak, könnyen tisztíthatók és rendkívül ellenállók a korrózióval szemben
A CookStar aljnak köszönhetően minden főzőlapon használható, beleértve az indukciót is. Mosogatógépben mosható és sütőben is használható.

Gondolta volna? Három másodpercenként eladásra kerül egy Fissler termék a világon!

A Fissler joggal viseli a „német szuperbrand” elnevezést, és nem véletlenül van ott a világ legbefolyásosabb márkái között, hiszen a legnagyobb konyhai és háztartási termékeket gyártó cég Németországban. Bolthálózatain keresztül a világ 80 országában, az összes világrészen jelen van. Kiváló minőségű termékeket gyárt, melyek az innovációra és a fejlesztésre fordított több évtizedes, komoly erőfeszítés gyümölcsei. A Fissler termékek használatával még a sokszor unalmas, mindennapos konyhai tevékenységeket is játékos, új formában élhetjük meg. A Fissler az új trendek területén is úttörő, ezt bizonyítja a sok elnyert szabadalom és tervezői díj, emellett nagy hangsúlyt fektet a gyártási folyamatok innovációjára és a minőségellenőrzési struktúrára is. A Fissler cég sikere már több, mint 170 éve töretlen, alapját a technológiai know-how, a tökéletes gyártási folyamat és a megújulóképesség hármas pillére adja. A cég mind a 700 alkalmazottját az motiválja, hogy munkájukkal és termékeikkel a fogyasztók elvárásait a legteljesebb mértékben kielégítsék. Legyen élmény a főzés minden vásárlónk számára! Made in Fissler (Germany).

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Edények
Jótállás: 2 év
Súly: 2.75 kg
Méret: 20 cm
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas
Terméktípus: Edény
Sorozat: Fissler original profi collection®
Margin: E
K překladu: CZ AUTO
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A Fissler GmbH a legnagyobb német háztartási és konyhai készülékek gyártója. Az edények precíz kidolgozásban, célszerűségben és kifinomult formatervezésben kiválóak. Bár a Fissler egyike a német szuperbrandnak, még mindig egy világos céllal rendelkező családi vállalkozás. 104350