MADRAS borsdaráló, natúr színű bükkfa és rozsdamentes acél, 16 cm

Kód: PG25205
Márka: Peugeot
19 790 Ft
Raktáron (2 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

A MADRAS borsdaráló tulajdonságai:

  • Kifejezetten bors őrlésére kifejlesztett speciális őrlőmechanizmus.
  • Kiváló minőségű pácolt bükkfából készült.
  • A fa és a rozsdamentes acél elegáns ötvözése.
  • Kétirányú uSelect őrlőmechanizmus állítható őrlési finomsággal.
  • Francia gyártmány.
  • Borssal töltve.
  • 5 év kiterjesztett garancia a daráló testére.
  • Életre szóló garancia az őrlőmechanizmusra.

A pácolt bükkfából és csiszolt rozsdamentes acélból készülő MADRAS kézi daráló igazi innováció a kézi darálók világában. A daráló speciális szerkezete egyszerű feltöltést tesz lehetővé. Csak vegye le a daráló tetejéről a mágneses fedelet és töltse fel a darálót. A daráló ergonomikus formája kényelmes használatot biztosít. A kétirányú uSelect őrlőmechanizmusa 6 fokozatú őrlési finomság beállítását teszi lehetővé. A kézi darálókat az oldalsó részen található S és P betűk különböztetik meg egymástól.

A Peugeot borsőrlő mechanizmusáról:

A mechanizmust kétsoros fogazott spirál alkotja, mely kiválóan vezeti és tartja az egyes borsszemeket. Az előállításához használt acélt szabadalmaztatott korrózióvédelmi eljárással kezelik. Ennek eredményeként a mechanizmus megőrzi az élességét és ellenállóképességét.

Milyen borsot használjunk?

Az optimális eredmény érdekében 5 mm vagy annál kisebb átmérőjű borsszemek használata javasolt. Fekete, fehér vagy zöld bors egyaránt használható. A színes borskeverékek lehetőség szerint legfeljebb 15% rózsaszín borsot (vörös borsot) tartalmazzanak. A Peugeot borsdarálókban szárított koriander is őrölhető.

A Peugeot márka már 1810 óta jelen van a piacon, ez idő alatt a francia életstílus és gasztronómia szimbólumává vált. A Peugeot darálók teste és őrlőmechanizmusa Franciaországban, saját üzemekben készül. A darálók összeszerelése kézzel történik, amit rendkívül alapos ellenőrzés követ. A Peugeot társaság számára a hibátlan működés magától értetődő. Az őrlőmechanizmusokra a társaság életre szóló garanciát nyújt.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Darálók
Garancia: 2 év
Anyag: Természetes fa/rozsdamentes acél/fém
Elektromos meghajtás: Nem
P Kategóriák: Darálók
Sorozat: Peugeot MADRAS

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: