WMF

Késkészlet késtartó blokkal Classic Line 6 részes

5 db kés, 1 db késtartó blokk

  • 36 290 Ft
  • raktáron 2 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Termékleírás

A WMF Classic Line késkészlet késtartó blokkal a következőket tartalmazza:

  • Classic Line zöldségvágó kés
  • Classic Line steak kés
  • Classic Line univerális kés 18 cm
  • Classic Line széles húsvágó kés
  • Classic Line kenyérvágó kés
  • Fa késtartó blokk

A Classic Line zöldségkés pengéje rövid és rugalmas, ezért sokoldalúan használható. Alkalmas például zöldségek, gombák és saláták tisztítására, szeletelésére. A kés praktikus méretekkel rendelkezik és kényelmes a tartása.

A Classic Line univerzális kés ideális nyers, kemény zöldségekkel, gyümülcsökkel és füstölt húsokkal való munkához.

A Classic Linekenyérvágó késnek erős, recés élű pengéje van. Ez a kés gond nélkül felszeletel bármit, anélkül, hogy elcsúszna a felületen. Recés élének köszönhetően erőlködés nélkül átvágja a kenyér héját és egyenletes szeleteket szel, valamint a gyümölcsök esetében nemroncsolja szét a húsukat.

A Classic Line sorozat termékei modern technológiákkal készülnek, klasszikus formatervezésben. A kések pengéje speciális késacélból van gyártva, melyet kétkezi munkával éleznek. Ennek köszönhető többek közt, hogy rendkívül sokig megtartják élességüket. A kések nyele kiváló minőségű műanyagból készül. A szegecselés mentén nincsenek hézagok, amelyekben megmaradhatnának a baktériumok, tehát végeredményben kifejezetten higiénikusak is. Ezek a kések tökéletesen megfelelnek a kezdő szakácsok számára!

GYARTÓ KÓDJA: 18.7469.9990

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.

Kód: WM1874699990
Márka: WMF
Sorozat: WMF Classic Line
Anyag: műanyag fogantyú / markolat
speciális késacél