A terméket már nem értékesítjük

Gourmet késélező

2 fokozat

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

Ez a késélező két kerámia lemezzel van ellátva, melyek két fokozatban állíthatók: előélezés és utánélezés. A biztonságos használat érdekében a kés vezetését a késélezőben kialakított horony és az aljára helyezett csúszásgátló pontok segítik.

A késélezővel vagy fenőacéllal a minőségi kést bármikor egyszerűen és hatékonyan megélezheti, mert még a legjobb minőségű kés is idővel elveszíti élességét. Célszerű a kést minden használat előtt és után helyes technikával és megfelelő kerámia fenőkővel vagy króm-vanádium élezőacéllal megélezni. A fenőacél a WMF késélezőivel is helyettesíthető. Több fokozatuk van, melyek szerint a kés különbözőképpen előélezhető vagy finoman utánélezhető. A kés kerámia fenőkövön vagy fenőacélon történő egyenletes húzásával elérhető az optimális élesség. A WMF késélezőket hosszú élettartam és könnyű kezelhetőség jellemzi.

A WMF Gourmet sorozata változatos konyhai segédeszközök tárházát kínálja. Ezek a letisztult, puritán stílusú segédeszközök fontos és hasznos részei a konyhának. Legyen szó tésztaszűrőről vagy fokhagymanyomóról, a Gourmet sorozat termékei közt biztos megtalálja azt, amire szüksége van.

A sorozat segédeszközeinek többsége rozsdamentes acélból készül, így nagyon strapabíróak és sok időt meg tudnak spórolni a konyhai munkálatok során. A modern gyártási technológiáknak és a gyártás során használt kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően ráadásul évtizedeken keresztül szolgálnak.

KÓD: WM1880276270

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése