Fekete Kollekció SMEG

összesen 12 termék
Vízforraló KLF03BLMEU 1,7 l, matt fekete, Smeg
79 900 Ft
SMEKLF03BLMEU
Tapadásmentes serpenyő CKFF2601BLM 26 cm, fekete, Smeg SMECKFF2601BLM
Hőmérséklet-szabályozó vízforraló KLF04BLEU 1,7 l, fekete, Smeg SMEKLF04BLEU
Tapadásmentes serpenyő CKFF3001BLM 30 cm, fekete, Smeg SMECKFF3001BLM
Kenyérpirító TSF01BLMEU, 2 szeletes, matt fekete, Smeg SMETSF01BLMEU
Csepegtető kávéfőző DCF02BLEU fekete, Smeg
84 900 Ft
SMEDCF02BLEU
Vízforraló KLF03BLEU 1,7 l, fekete, Smeg
67 900 Ft
SMEKLF03BLEU
Non-stick serpenyő CKFF2401BLM 24 cm, fekete, Smeg
44 900 Ft
SMECKFF2401BLM
Kézi mixer HMF01BLEU, fekete, Smeg
65 900 Ft
SMEHMF01BLEU
Kávéőrlő CGF01BLEU, fekete, Smeg
112 900 Ft
SMECGF01BLEU
Konyhai robotgép SMF03BLEU fekete, Smeg
253 900 Ft
SMESMF03BLEU
Karos kávéfőző ECF01BLEU, fekete, Smeg
185 900 Ft
SMEECF01BLEU

Üdvözöljük a SMEG kifinomult, fekete színű készülékében. Ez a gyönyörű kollekció a SMEG készülékek ikonikus formatervét mutatja be elegáns fekete színben, amely eleganciát és modernitást kölcsönöz konyhájának.

Az SMEG híres jellegzetes retro esztétikájáról, és ez alól a Black kollekció sem kivétel. Ezek a készülékek több mint egyszerű konyhai eszközök; ezek olyan statement darabok, amelyek időtlen szépséget visznek konyhai terébe.

A hatékonyság és a precizitás áll az SMEG fekete kollekciójának középpontjában. A hűtőszekrényektől a sütőkig és még sok más készüléket úgy tervezték, hogy egyszerűsítse a konyhai feladatokat, miközben merész vizuális megjelenést biztosít. Ezek a készülékek nem csak a stílusról szólnak; csúcsminőségű teljesítményt nyújtanak.

A biztonság a legfontosabb, és a fekete kollekció számos biztonsági funkciót tartalmaz. A sütőidőzítőtől az indukciós főzőlap biztonsági zárjáig megbízhat ezeknek a készülékeknek a megbízható teljesítményében és biztonságában.

A testreszabhatóság kulcsfontosságú, amikor az ideális konyha kialakításáról van szó, és az SMEG fekete kollekciója számos lehetőséget kínál. Akár egy drámai és modern konyhakialakítást szeretne létrehozni, akár egy csipetnyi kifinomultságot szeretne hozzáadni a helyiségéhez, ezek a készülékek lehetővé teszik, hogy tökéletes konyhai esztétikát alakítson ki.

A tisztítás és karbantartás gondtalan a könnyen tisztítható felületeknek és alkatrészeknek köszönhetően számos SMEG fekete kollekciójú készülékben. Mondjon búcsút a fárasztó konyhai munkának, és élvezze, hogy több ideje marad a főzésre és a kulináris alkotások élvezetére.

A SMEG fekete kollekciója számos készüléket tartalmaz, amelyek megfelelnek a különböző konyhai igényeknek és preferenciáknak. Akár egy elegáns fekete hűtőszekrényt szeretne a középpontba állítani, akár egy fekete indukciós főzőlapot, hogy fokozza főzési törekvéseit, ez a kollekció kínál valamit, ami megfelel az Ön stílusának és funkcionális igényeinek.

A SMEG fekete kollekciója több, mint egyszerű konyhai készülékek; a modernitás és a funkcionalitás kifejezése. Fedezze fel választékunkat még ma, és tapasztalja meg a kortárs dizájn és a csúcsteljesítmény tökéletes keverékét konyhájában.