Fedő WOLL

összesen 5 termék
Üveg fedél 28 cm, üveg, WOLL
7 650 Ft
WLS28M
Fedél 28 x 28 cm, üveg, WOLL
10 170 Ft
WLS228M
Fedél 26 cm, üveg, WOLL
6 890 Ft –6 %
Fedél 26 cm, üveg, WOLL
Raktáron (6 db)
6 440 Ft
WLS26M
Fedél 30 x 26 cm, üveg, WOLL
9 390 Ft –6 %
8 800 Ft
WLS229M
Fedél 24 x 24 cm, üveg, WOLL
8 730 Ft
WLS224M

Fokozza a főzés élményét a WOLL főzőfedelek kiváló kollekciójával. Ezek a precízen megmunkált és tartósságra tervezett fedelek sokoldalú kiegészítői minden konyhának.

A WOLL főzőfedeleket úgy tervezték, hogy illeszkedjenek a különböző főzőedényekhez, biztosítva a szoros és biztonságos illeszkedést. Akár mártást párol, akár zsenge sültet párol, ezek a fedelek segítenek az íz és a nedvesség megkötésében, ami ízletes és tökéletesen átsült ételeket eredményez.

A WOLL főzőfedelek egyik kiemelkedő jellemzője az átlátszó kialakítás. Ez lehetővé teszi, hogy anélkül ellenőrizze a főzést, hogy fel kellene emelnie a fedelet, megőrizve a hőt és az ízt. Mondjon búcsút a találgatásoknak, és üdvözölje a precizitást a kulináris alkotásaiban.

A fedelek ergonomikus fogantyúi kényelmes és biztos fogást biztosítanak, még akkor is, ha a keze nedves vagy zsíros. Ez a praktikus tervezési jellemző kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a főzési folyamatot.

A WOLL főzőedények középpontjában a tartósság áll, és ez alól a főzőfedeleik sem kivételek. A magas hőmérsékletnek és a mindennapi használatnak ellenállva készültek, ezek a fedelek hosszú távú befektetésnek számítanak, amely konyhájának szerves részévé válik.

A WOLL főzőfedél-kollekciónkban többféle méretben kapható, így megtalálhatja a tökéletes illeszkedést edényeihez és serpenyőihez. Akár családi vacsorára, akár különleges alkalomra főz, ezeket a fedeleket úgy tervezték, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek.

Frissítse fel konyháját a WOLL főzőfedelekkel még ma, és tapasztalja meg, hogy milyen különbséget tudnak tenni a főzésben. Minőségük, sokoldalúságuk és tartósságuk miatt minden konyha nélkülözhetetlen kiegészítői. Ne várjon - kezdjen el most precízen és magabiztosan főzni.