Ezüst Kollekció SMEG

összesen 10 termék
Vízforraló KLF03SSEU 1,7 l, króm, Smeg
67 900 Ft –7 %
62 900 Ft
SMEKLF03SSEU
Kenyérpirító TSF01SSEU, 2 szelet, króm, Smeg
67 900 Ft –7 %
62 900 Ft
SMETSF01SSEU
Tészta tartozék a stand mixerhez SMPC01, Smeg
88 900 Ft
SMESMPC01
Tésztaformáló konyhai robotgép SMPR01 Smeg
39 900 Ft
SMESMPR01
Szeletelő és reszelő kiegészítő SMSG01, Smeg
58 750 Ft
SMESMSG01
Habverő SMWW02 Smeg
Habverő SMWW02 Smeg
Raktáron (11 db)
16 900 Ft
SMESMWW02
SMDH01 dagasztókar kiegészítő, Smeg
11 900 Ft
SMESMDH01
Lapos habverő SMFB01, Smeg
11 900 Ft
SMESMFB01

Fedezze fel a kifinomultság és a modernitás világát a SMEG ezüst színű készülékkel. Ez a gyönyörű kollekció elegáns ezüst színben mutatja be a SMEG készülékeket, elegáns eleganciát és sokoldalúságot kölcsönözve konyhájának.

Az SMEG híres ikonikus retro esztétikájáról, és ez alól az Ezüst kollekció sem kivétel. Ezek a készülékek több mint egyszerű konyhai eszközök; ezek olyan statement darabok, amelyek a kortárs báj és kifinomultság érzetét hozzák konyhai terébe.

A hatékonyság és a precizitás áll az SMEG ezüst kollekció középpontjában. A hűtőszekrényektől a mosogatógépekig és még sok más készüléket úgy tervezték, hogy egyszerűsítse a konyhai feladatokat, miközben elegáns és modern megjelenést biztosít. Ezek a készülékek nem csak a stílusról szólnak; csúcsminőségű teljesítményt nyújtanak.

A biztonság a legfontosabb, és a Ezüst kollekció számos biztonsági funkciót tartalmaz. A hűtőszekrény hőmérséklet-szabályozójától kezdve a mosogatógép gyermekzáráig bízhat ezeknek a készülékeknek a megbízható teljesítményében és biztonságában.

A testreszabhatóság kulcsfontosságú, amikor az ideális konyha kialakításáról van szó, és az SMEG ezüst kollekció számos lehetőséget kínál. Akár kortárs konyhai dizájnt szeretne létrehozni, akár egy csipetnyi eleganciát szeretne hozzáadni a térhez, ezek a készülékek lehetővé teszik, hogy tökéletes konyhai esztétikát alakítson ki.

A tisztítás és karbantartás gondtalan a könnyen tisztítható felületeknek és alkatrészeknek köszönhetően számos SMEG ezüst kollekciójú készülékben. Mondjon búcsút a fárasztó konyhai munkának, és élvezze, hogy több ideje marad a főzésre és a kulináris alkotások élvezetére.

A SMEG ezüst kollekciója számos készüléket tartalmaz, amelyek megfelelnek a különböző konyhai igényeknek és preferenciáknak. Akár egy elegáns ezüst hűtőszekrényt szeretne a középpontba helyezni, akár egy ezüst mosogatógépet, hogy növelje konyhája hatékonyságát, ez a kollekció kínál valamit, ami megfelel az Ön stílusának és funkcionális igényeinek.

A SMEG Ezüst kollekció több, mint egyszerű konyhai készülékek; a modernitás és a csúcsminőségű funkcionalitás kifejezője. Fedezze fel választékunkat még ma, és tapasztalja meg a kortárs dizájn és a csúcsteljesítmény tökéletes keverékét konyhájában.