deBuyer Mineral B lapos aljú WOK serpenyő, öntöttvas, 28 cm

Kód: DB561828
26 690 Ft –23 %
deBuyer Mineral B lapos aljú WOK serpenyő, öntöttvas, 28 cm
26 690 Ft –23 % 20 620 Ft
Raktáron (>5 db)

 

A De Buyer gyártó WOK Mineral B Element serpenyőjének átmérője 28 cm, 100% -ban természetes anyagból készül, amely ökológiailag újrahasznosítható és nem tartalmaz semmilyen mesterséges anyagot, például PFOA-t vagy PTFE-t, vagy bármilyen vegyszert.

A WOK serpenyő vasból készült, és nagyon magas hőmérsékleten is használható, így az étel gyorsan összehúzódik, és nem szivárognak ki belőle a vitaminok vagy a tápanyagok. A wok felülete méhviasszal van bevonva, amely megakadályozza annak oxidációját és biztosítja a tapadásmentességet. A serpenyő "érlelődik", azaz minél tovább használja, annál jobb a tapadásmentes tulajdonságai. 200 ° C-os sütőben is használható, mosogatógépben nem mosható.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

LEÍRÁS

A De Buyer francia gyártó lapos fenekű WOK serpenyője 28 cm átmérőjű és hosszú, ívelt fogantyúval rendelkezik, francia stílusban, a könnyű kezelés érdekében. A serpenyő kiváló minőségű vasból készül, amely nagyon jól vezeti a meleget, ezért az étel elkészítése gyors és gazdaságos.

A Mineral B Element serpenyők nem tartalmaznak semmilyen mesterséges anyagot, például PFOA-t vagy PTFE-t, vagy bármilyen vegyszert. Ezeknek a serpenyőknek a gyártása környezetbarát. A serpenyők ökológiaiak és újrahasznosíthatók. A serpenyőből származó vasmolekulák hasznosak az egészségre, az edényeket nagyon magas hőmérsékleten lehet használni, amelynél az elkészített étel nagyon gyorsan összehúzódik, és nem szivárog ki vitamin vagy tápanyag.

Minél hosszabb ideig használja a serpenyőt, annál jobb a tapadásmentes tulajdonságai. Ez a "medence érése" a felület fekete színével nyilvánul meg. A DeBuyer serpenyők kiváló hővezető képességűek, robusztusak és nagyon hosszú élettartammal rendelkeznek. A wok serpenyőt indukción és minden típusú tűzhelyen használható. A fogantyú azonban legfeljebb 10 percig hőálló 200 ° C-ig. Mosogatógépben nem lehet mosni, és az edény különös gondosságot igényel egyedi tulajdonságainak megőrzése érdekében.

Figyelem: Az edényt csak az edény alsó részének átmérőjének megfelelő tűzhelyen / főzőlapon használja. Az első használat előtt olvassa el az a leírásban szereplő utasításokat és gyakorlati tanácsokat, így megtanulhatja, hogyan kell megfelelően gondoskodni a serpenyőről.

SPECIFIKÁCIÓ

Átmérő: 28 cm

Magasság: 9 cm

Hossz: 50,4 (beleértve a fogantyút is)

Alj vastagság: 2 mm

Súly: 1,76 kg

Alapanyag: vas, speciális tapadásmentes bevonat

ELŐNYÖK ÉS HÁTRÁNYOK

plus

 

Az alapanyag 100% -ban természetes, ökológiai és újrahasznosítható.

A Mineral B Element serpenyők nem tartalmaznak műanyagot vagy vegyszert.

A magas hőmérsékleten történő alkalmazás lehetősége lehetővé teszi a gyors főzést, és ezáltal a vitaminok és egészséges anyagok megőrzését az ételben.

Minél hosszabb ideig használja a serpenyőt, annál jobb a tapadása. (a feketedés az érés jele, nem káros hatás)

minus

 

A serpenyő nagyon nehéz, de ezt kiegyensúlyozza a felhasznált anyag minősége.

A serpenyő különös gondosságot igényel kiváló tulajdonságainak fenntartása érdekében.

PRAKTIKUS TANÁCSOK

 

 

Tűzhelyekhez alkalmas: gáz, elektromos, kerámia főzőlap és indukciós

Sütőhöz alkalmas: IGEN, de a fogantyú csak 200 ° C-ig, maximum 10 percig!

Mosogatógépben mosható: NEM

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Úgy látom a serpenyő karcolódott:

A De Buyer serpenyők nyersvasból készülnek, és nem rendelkeznek tapadásmentes védőfelülettel. Kézzel készülnek, így előfordulhat, hogy a serpenyők felületén esztétikai hibák vannak. Ezek a hiányosságok nincsenek hatással a wok funkcionalitására. Éppen ellenkezőleg, természetes tulajdonságaiknak köszönhetően az edények jobban tapadnak. 100% -ban természetes anyagból készülnek, amely ökológiai és újrahasznosítható.

A serpenyő rozsdás vagy szokatlan foltokkal rendelkezik:

A serpenyőkben rozsdásodás előfordulhat, de könnyen eltávolítható, és a megfelelő ápolás megszünteti a rozsda kialakulását. Az alábbiakban olvashat ezekről a serpenyők ápolásáról kezeléséről. Gyakran előfordul, hogy az ügyfelek nem olvassák el a használatra vonatkozó információkat, így maguk is kárt okoznak az edényekben (nem égetik el a serpenyőt, nem olajozzák meg minden használat után, vagy akár a mosogatógépbe is beteszik). A panaszokat a gyártó elutasítja, ha a terméket helytelenül használják, és nem tartják be a gyártó utasításait.

AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTTI ÁPOLÁS: 

1. Csomagolja ki az edényt az eredeti csomagolásból, és szivaccsal mossa le meleg folyó víz alatt, óvatosan távolítsa el a viaszt az edény külsejéről, majd óvatosan szárítsa meg az edényt. Használjon erős vegyszermentes mosószert, és ne tegye a mosogatógépbe!

2. Zapněte plotýnku / sporák na maximální výkon a položte na ni pánev. Do pánve nalijte 1-2 mm oleje a nechte zahřívat, dokud nezačne olej KOUŘIT (během vypalování pánev otáčejte, aby se olej dostal i na vnitřní boky pánve. Jakmile začíná pánev na dně místy tmavnout, vypálení je hotové.

2. Kapcsolja be a főzőlapot / főzőlapot maximális teljesítménnyel, és tegye rá az edényt. Öntsön 1-2 mm olajat a serpenyőbe, és hagyja felmelegedni, amíg az olaj füstölni kezd (égetés közben forgassa el az edényt úgy, hogy az olaj elérje a serpenyő belső oldalait, amint az alján lévő serpenyő sötétedni kezd, az égetés befejeződött.

3. Hagyja kihűlni az edényt, és törölje le a maradék olajat papírtörlővel, hogy csak a védőfólia maradjon és megakadályozza a rozsdásodást.

4. A serpenyő használatra kész.

A DE BUYER VAS SERPENYőK HASZNÁLATA

Rozehřejte malé množství tuku v pánvi a jakmile má pánev správnou teplotu, zapečte jídlo cca 45 sekund po každé straně. Teplotu následně snižte pro dokončení vaření. Po uvaření jídlo v pánvi nenechávejte. Melegítsen fel egy kis zsiradékot a serpenyőbe, és ha a serpenyő eléri a megfelelő hőmérsékletet, kb. 45 másodpercig sütjük az ételt mindkét oldalán. Ezután csökkentse a hőmérsékletet a főzés befejezéséhez. Főzés után ne hagyjon ételt a serpenyőben.

Amennyiben indukciót használ: A vas rendkívül reaktív hővezető, és az indukciós fűtőteljesítménye is kivételes. Ha indukción szeretné használni a serpenyőket, kövesse az alábbi utasításokat:

  • csak enyhe hőmérsékletet használjon!
  • ne használjon nagyon gyors fűtési indítást!
  • ne melegítse túl a vas serpenyőt, ha az üres!

Ezek az intézkedések elengedhetetlenek a 26 cm átmérőjű serpenyőknél, hogy elkerüljék a deformáció kockázatát.

Az edények minden használat utáni tisztítása 

 

  • ha az ételmaradványok a főzés után a serpenyőhöz tapadnak, öntsön kb. 1-2 cm vizet a serpenyőbe, és hagyja felforrni, akkor például fémforgács segítségével eltávolíthatja a maradékokat
  • az egyes ételek elkészítése után mindig mossa át a serpenyőt szivaccsal és forró vízzel, szárítsa meg és enyhén olajozza át (a rozsda megelőzése érdekében)
  • száraz helyen tárolja (ha rozsda jelenik meg a serpenyőben, távolítsa el egy vastagabb rétegű szivaccsal/ dörzsivel az edény oldaláról)
  • mosószereket csak ritkán használjon, és soha ne tegye a serpenyőt a mosogatógépbe!
  • a serpenyő elsötétülése nem hiba, éppen ellenkezőleg, egy megfelelően használt serpenyő, amely a legjobb természetes tapadásmentes tulajdonságokkal rendelkezik! Ne próbálja megváltoztatni a serpenyő színét!
  • a védőfólia (a serpenyő sötét színe) kialakulása attól függ, hogy milyen gyakran használják az edényt
  • bármilyen konyhai eszközt használhat a vas serpenyőbe

TIPP: Egy idő után öntsön durva étkezési sót a serpenyő tiszta aljába, és melegítse körülbelül 90 másodpercig. Ezután öntse ki a sót, és törölje le az edényt papírtörlővel (a só segít eltávolítani az előző főzés maradványait és szagait). Ezután törölje le az edényt olajban áztatott papírtörlővel, és száraz helyen tárolja.

FIGYELMEZTETÉS!

Az edényt soha ne hagyja vízben ázni, mindig óvatosan szárítsa meg. Ha az étel a serpenyőhöz tapad, és nem elegendő forró vizet használni, kivételesen használjon szivacsot kevés tisztítószerrel. Soha ne tegye a mosogatógépbe. Ha nem tartja be ezeket a feltételeket, vagy ha az edényt nem megfelelően tárolják, oxidálódhat. Ennek orvoslásához egyszerűen tisztítsa meg a rozsdás területeket az edény szivacs durva oldalával, majd olajozza be újra a serpenyőt. Savanyú ételek (paradicsom, fehérbor, citrom stb.) Főzése során az égés megváltozhat (fehér foltok jelennek meg). Ha ez megtörténik, az edényt újra ki kell égetni. Ne féljen, a serpenyő fokozatosan sötétedik, és tulajdonságai javulni fognak.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: WOK serpenyők
Garancia: 2 év
Súly: 1.9 kg
Anyag: Vas
K překladu: CZ AUTO
Margin: A
Méret: 28 cm
Terméktípus: WOK serpenyő
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
VZ Szerző | 27.12.2021
Ajándék, nem tudom még értékelni
A de Buyer társaságot közel 190 évvel ezelőtt alapították a franciaországi Faymont-Val d’Ajol-ban. A mai napig büszke gyökereire, a francia formatervezés hagyományainak és minőségének megőrzésére. Az edények gyártása jelentős részben kézzel történik, és több évtizedes tapasztalat áll mögötte. 109140

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés