Comfort üvegfedő 28 cm átmérőjű Fissler serpenyőkhöz

Kód: FS17500028200
13 190 Ft
Kiárusítva

A komfortos üvegfedél tökéletes kontrollt biztosít a sütés és a barnulás felett. A fedél használata energia- és időtakarékos is, a főzési idő lerövidül, és akár párolhat is a serpenyőben. A műanyag fogantyú a sütés teljes ideje alatt hűvös marad.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Fissler comfort üvegfedő segítségével a főzés, sütés minden percét figyelemmel kísérheti. A fedő használatával energiát és időt spórolhat meg, a sütési idő lerövidül, ráadásul a zöldség, vagy hús párolása sem jelent már többé gondot. A hőálló műanyag fogantyú a főzés teljes időtartama alatt hideg marad.

  • Hőálló, biztonsági üvegből készült, rozsdamentes acél peremmel.
  • Energia- és időtakarékos főzést, sütést, párolást tesz lehetővé. Az üvegtetőn át minden főzési folyamat jól követhető.
  • A hőálló műanyag fogantyú nem melegszik át sütés közben sem.
  • A Fissler comfort ⌀ 28 cm-es serpenyőjéhez használható.
  • Mosogatógépben tisztíható.

Gondolta volna? Három másodpercenként eladásra kerül egy Fissler termék a világon!

A Fissler joggal viseli a „német szuperbrand” elnevezést, és nem véletlenül van ott a világ legbefolyásosabb márkái között, hiszen a legnagyobb konyhai és háztartási termékeket gyártó cég Németországban. Bolthálózatain keresztül a világ 80 országában, az összes világrészen jelen van. Kiváló minőségű termékeket gyárt, melyek az innovációra és a fejlesztésre fordított több évtizedes, komoly erőfeszítés gyümölcsei. A Fissler termékek használatával még a sokszor unalmas, mindennapos konyhai tevékenységeket is játékos, új formában élhetjük meg. A Fissler az új trendek területén is úttörő, ezt bizonyítja a sok elnyert szabadalom és tervezői díj, emellett nagy hangsúlyt fektet a gyártási folyamatok innovációjára és a minőségellenőrzési struktúrára is. A Fissler cég sikere már több, mint 170 éve töretlen, alapját a technológiai know-how, a tökéletes gyártási folyamat és a megújulóképesség hármas pillére adja. A cég mind a 700 alkalmazottját az motiválja, hogy munkájukkal és termékeikkel a fogyasztók elvárásait a legteljesebb mértékben kielégítsék. Legyen élmény a főzés minden vásárlónk számára! Made in Fissler (Germany).

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fedők
Garancia: 2 év
Anyag: Üveg
Méret: 28 cm
Terméktípus: Fedő

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A Fissler GmbH a legnagyobb német háztartási és konyhai készülékek gyártója. Az edények precíz kidolgozásban, célszerűségben és kifinomult formatervezésben kiválóak. Bár a Fissler egyike a német szuperbrandnak, még mindig egy világos céllal rendelkező családi vállalkozás. 104350