Söröspohár készlet BEER CLASSICS TASTING KIT, 4 db, Spiegelau

Kód: SP4991695
Márka: Spiegelau
14 590 Ft –15 %
Söröspohár készlet BEER CLASSICS TASTING KIT, 4 db, Spiegelau
14 590 Ft –15 % 12 300 Ft
Raktáron (5 db)

A Tasting Kit a következő Beer Classics/Craft Beer sörkóstoló poharakat tartalmazza:

1 db Beer Classics söröspohár, Tulip , Spiegelau

1 db Beer Classics söröspohár, IPA , Spiegelau

1 db Beer Classics söröspohár, Lager Beer Classics, Spiegelau

1 db Beer Classics söröspohár, Hefeweizen , Spiegelau

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kristályüveg megmunkálásának terén csaknem 500 éves hagyománnyal és tapasztalattal rendelkezőnémet Spiegelau márka leginkább részletgazdag söröspoharai révén vált híressé, ám gazdag termékpalettáján borospoharak, speciális, konkrét alkoholos italfajtákhoz szánt poharak, de a mindennapos használatra szánt üdítős poharak is megtalálhatók. Mindezen felül gyönyörűen megmunkált dekantálók, kancsók és karaffák is szerepelnek kínálatában.

A Spiegelau kristálypoharak elsőosztályú minősége mögött a mesteri szakértelem és a gyártástechnológiai know-how áll. A poharak extra ellenállósságát külső szakvélemény és független laboratóriumi vizsgálat támasztja alá, melyek egyben garantálják, hogy 1500 mosási ciklus után sem keletkezik a poharakon karcolódás, károsodás, sőt, felületük ragyogóan fényes marad.

A kristálypoharak hosszú élettartamának a titka egy speciális gyártási technológiában, pontosabban a Platinum Glass eljárásban rejlik. Az eljárás abból áll, hogy a gyártás során a megolvasztott üvegből platina csövekkel eltávolítják a szennyeződéseket és a szabálytalanságokat. Ez a viszonylag költséges gyártási technológia biztosítja a Spiegelau poharak rendkívüli tartósságát és eleganciáját.

Minden egyes Spiegelau pohár speciális összetételű, ólommentes kristályból készül, mely ellentétben az olcsóbb üvegből készült poharakkal, sokkal jobb tulajdonságokkal bír: garantálja a poharak hosszú élettartamát, a mosogatógépben történő tisztítással szembeni ellenállóságot és a ragyogó csillogást.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Sörös poharak
Jótállás: 2 év
Súly: 1.1 kg
Anyag: Üveg
Terméktípus: Pohár készlet
Sorozat: Spiegelau Beer Classics
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: