Balzsamecet 50 g, gyöngyök, Giusti
Kód: GIUG22100 nap a visszaküldésreGondtalanul, ingyenes elszállítással
98% elégedett vásárlóÁrukereső: 1500+ ellenőrzött vélemény
Azonnali kiszállítás12:00-ig leadott rendelés esetén
50k+ termékértékelésVásárlóinktól írva
Termék részletes leírása
Főbb előnyök:
- a modenai balzsamecet-gyöngyök kis fekete golyók, amelyek zselés állagúak, és kaviárra hasonlítanak
- modern szferifikációs módszerrel készülnek, amelynek köszönhetően a balzsamecet -ot egy finom zselatin membrán zárja körül
- alkalmasak kreatív és modern konyhákba, ahol a különböző ételek ízletes és vizuális kiegészítőjeként szolgálnak
- tökéletesen kiemelkednek a rizottón, ahol elegáns savas kontrasztot adnak, ugyanakkor jellegzetes dekoratív elemként is szolgálnak
- ideálisak sajtos tálakon is, ahol kiegészítik a lágy brie és az érett parmezán sajtokat is
- kiváló marhahús filé vagy tartár mellé, ahol érdekes íz- és textúrájú kontrasztot alkotnak
- felhasználható tojásos, zöldséges vagy sajtos előételekhez, például tapasokhoz vagy bruschettákhoz is
- az édes konyhában is meglepetésekkel szolgál, például csokoládés desszertek, panna cotta vagy fagylalt kísérőjeként
- állaguknak köszönhetően még meleg edényeken is stabilak maradnak, és nem veszítik el alakjukat vagy ízhatásukat
- ideálisak a modern gasztronómiában való tálaláshoz, ahol eredeti textúrát és elegáns ízvilágot kölcsönöznek
- 86 % modenai balzsamecetet, vizet és nátrium-alginát sűrítőanyagot tartalmaz, a termék szulfitokat tartalmaz
- a csomag 50 g gyöngyöt tartalmaz, luxus üvegdobozba zárva, papírcsomagolással
További információk:
- tartalom: 50 g
- Összetevők: balzsamecet Modenából 86% (borecet, főtt szőlőmust), víz, sűrítőanyag: nátrium-alginát. Szulfitokat tartalmaz.
Kiegészítő paraméterek
| Kategória: | Balzsamecetek |
|---|---|
| Súly: | 0.15 kg |
| EAN vonalkód: | 8006911003545 |
| Anyag: | Üveg |
| Terméktípus: | Fűszerek |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Gyártó: | Giusti |
| Margin-category: | A |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása