Aroma Vitalis párolótepsi

Kód: WM1740026040
Márka: WMF
102 100 Ft
Raktáron (3 db)
1 db tepsi, 1 db üvegfedő, 1 db rács 31 x 23 cm, 2 db tartó

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Aroma Vitalis tepsi tepsiből és pároló rácsból áll, melyek együtt tökéletes összhangot alkotnak a párában való főzésnél. A fedőbe épített hőmérő 100 °C-ig méri a tepsiben lévő hőmérsékletet.

Használata: A forrásban lévő vízből gőz keletkezik. Az élelmiszerek áteresztő betéten helyezkednek el, így anélkül főnek meg a felfelé áramló párában, hogy érintkezzenek a vízzel. Ez a rendszer széles körű alkalmazást tesz lehetővé. Ennek köszönhetően párolhatja, melegítheti vagy melegen tarthatja, esetleg kíméletesen kifagyaszthatja az ételeket.

A WMF Aroma Vitalis tepsiről röviden:

  • Tepsiből, beépített hőmérővel ellátott fedőből, pároló rácsból és két tartóból áll.
  • Az ételek párolással történő egészséges elkészítéséhez ideális.
  • Használhatja sültek készítésére, sütés előtti pirításra stb.
  • A készített ételek értékes vitaminjait és ásványi anyagait megőrzi.
  • A tepsi sütőbe is alkalmas, az üvegfedő 180 °C hőmérsékletig hőálló.

A WMF társaság Vitalis párolótepsijével az ételeket kímélő módon tudja elkészíteni. A párolás szinte az egész világon az egyik legegészségesebb ételfőzési módszernek számít. A működési elv nagyon egyszerű: mivel az élelmiszerek a párolás során nem áznak a vízben, így a vízben oldódó vitaminok és ásványi anyagok nem vesznek el. Párolás során a zöldségek roppanósak maradnak, a baromfifélék szaftosak, a halak pedig nem főnek szét, továbbá bármit is készít, az étel biztos, hogy nem ég oda vagy szárad ki. Az ételek megőrzik intenzív, specifikus ízvilágukat, tehát jóval kevesebb sózás és fűszerezés szükséges. A párolás során a hő egyenletesen áramlik, így az éltelek is egyenletes főnek meg. A WMF társaság kifejezetten a párolás legelőnyösebb tulajdonságainak megerősítéséhez fejlesztette ki a Vitalis Aroma párolótepsi rendszerét.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Pecsenyesütő tepsik
Jótállás: 2 év
Súly: 6.05 kg
Terméktípus: Sütőedény
Sorozat: WMF Vitalis
Margin: E
K překladu: CZ AUTO

Pároló edények Vitalis

Pároló edények Vitalis - gőzölés

Pároló edények Vitalis - használat

Pároló edények Vitalis - tisztítás és gondozás

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428