Késkészlet blokkal PROFESSIONAL "S", 6 db, bézs bükk, Zwilling

Kód: ZW35223000
Márka: ZWILLING
153 440 Ft
Raktáron (4 db)

6- darabos késkészlet PROFESSIONAL "S" /késtartóval/ tartalma:

 • 1x PROFESSIONAL "S", spékelő kés pengéje 10 cm, gyárt.sz.: ZW31020101
 • 1x PROFESSIONAL "S", konyhai kés, pengéje 13 cm, gyárt.sz.: ZW31025131
 • 1x PROFESSIONAL "S", húsdaraboló kés pengéje 16 cm, gyárt.sz.: ZW31020161
 • 1x PROFESSIONAL "S", konyhai kés pengéje 20 cm, gyárt.sz.: ZW31021201
 • 1x Fenőacél krómozott acélból, hornyokkal, hossza 23 cm, gyárt.sz. ZW32576231
 • 1x Késtartó, bükkfából

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A PROFESSIONAL "S" kések alapos kivitelezésükről, optimális súlyelosztásukról és biztonságos használatukról világhírűek. Három szegecsű kivitelben klasszikus késekről van szó, amelyek a speciális acél és a pontos kézi csiszolásnak köszönhetően kiváló és tartós élességgel büszkélkedhetnek. A profi szakácsok a világ minden táján bíznak bennük, próbálja ki Ön is! Az első használat után nem akar már mást.

PROFESSIONAL "S" sorozat

 • Klasszikus a minőségi kések között
 • Ergonomikus kivitelezésü szintetikus fogantyú, hagyományos három szegecskel
 • Standard fogantyú
 • Sima átmenet a penge és a fogantyú között
 • Speciális acél, melyet a ZWILLING J. A. Henckels számára fejlesztettek ki
 • FRIODUR® faggyal edzett penge
 • SIGMAFORGE® kés - egy darab rozsdamentes acélból kovácsolt
 • Kemnység 57 HRC Rockwellovy skála
 • Kézi élezés / csiszolás
 • Lézeres pengevizsgálat
 • Életre szóló garancia a penge gyártási hibáira
 • A késeket mosogatógépben lehet mosni - de javasoljuk a kézi mosást

 

Felhasznált technolóia és alapanyagok

A kizárólag a Zwilling számára gyártott, a legmagasabb minőségű német acélból készült, optimális króm- és szénarányú keverék garantálja a legjobb tulajdonságokat, keménysége 57 HRC Rockwell skála. A kifinomult gyártási technológiákkal kombinálva, olyan kések jönnek létre, amelyek robusztusak, rendkívül tartósak, rugalmasak, korrózióállóak és hosszan tartó élességgel rendelkeznek.

A késgyártás céljából az acél tulajdonságait tovább fokozza egy speciális szabadalmaztatott FRIODUR® edzési módszer, amelynek során az acélt 1000 ° C feletti hőmérsékletre hevítés után -70 ° C-ra fagyasztják, várnak míg megszilárdul, majd még kétszer felmelegítik. kb. 250 ° C hőmérsékletre. Az így kapott molekulaszerkezet jelentősen növeli a kés keménységét, szívósságát és korrózióállóságát.

A kés pengéje egyetlen acéldarabból kovácsoloják a SIGMAFORGE® módszerrel, ami javítja az acél tulajdonságait. Az így kovácsolt pengék sűrűbb és homogénebb felépítésűek, ami biztosítja a penge nagyobb szilárdságát, szívósságát és ellenállását a tompulásnak.

A stabil penge és a kés tökéletes geometriája kivételes vágási erőt és precíz irányítást biztosít a vágásban. Az éles szög még nagyobb élességet biztosít, ami kellemesebbé teszi a szeletelést. Az ékvágásnak köszönhetően a kés könnyedén behatol az élelmiszerbe.

A Standard fogantyú egyrészes acél penge részeként van beépítve. Biztosítja a súly helyes elosztását, megvédi az ujjakat a pengén való megcsúszástól és biztosítja a kés pontos irányítását.

Az ergonomikus fogantyú zökkenőmentesen csatlakozik a legmagasabb minőségű, faggyal edzett, rozsdamentes acél egy darabjából kovácsolt pengéhez. A minőségi anyagok és az új technológiai folyamatok kombinációjának eredménye az a kés, amelynek pengéje tartós, kiegyensúlyozott, rugalmas és tartós élességgel rendelkezik.

A legjobb minőségű német acél, optimális króm és szén arány speciális keveréke garantálja a legjobb tulajdonságokat. A késeket egyetlen acéldarabból kovácsolják a Sigmaforge® technológiával, és a Friodur® technológiával edzik, amely faggyal edzik, így a kések keményebbek, tartósabbak és ellenállóbbak a korrózióval szemben.

A Zwilling kések karbantartása

Mosás és tisztítás

A kiváló minőségű acél speciális formulájának köszönhetően a Zwilling késeket mosogatógépben is lehet mosni, azonban a késeket nem szabad 55 ° C feletti hőmérsékletnek kitenni, és semmilyen más tárgyhoz (edények, evőeszközök, egyéb kések) nem szabad hozzáérniük. A mosogatógépben található mosószerek gyakran agresszív vegyszereket tartalmaznak, amelyek károsíthatják az acél felületét és a fogantyút, ugyanakkor lerövidítik a kések és azok élének élettartamát. A kézimosás kíméletesebben hat a késekre, ezért ajánlott. Mossa le a késeket langyos vízzel és enyhe mosószerrel a szivacs kíméletes oldalával.

Vágódeszka, alátét

Rugalmas vágódeszka (alátét) használatát javasoljuk - fa, szilikon vagy műanyag. A túl kemény anyagok, például üveg, gránit vagy kerámia, bizonyos körülmények között károsíthatják a kést és a pengét.

Élezés / csiszolás

Az összes, akár a legjobb kés is előbb-utóbb elveszíti eredeti élességét, és meg kell élesíteni. Mivel egy tompa kés veszélyesebb, mint egy éles, javasoljuk a kések rendszeres élesítését. Ha "fog" vagy deformitás alakul ki a késen, javasoljuk, hogy a kést minél előbb bízza szakértőre. Az élezéshez eredeti Zwilling csiszolókat, acélokat és köszörülő köveket javasolunk.

Biztonságos elhelyezés

Tárolja a késeket biztonságos helyen (gyermekek elől elzárva). Mindig győződjön meg arról, hogy a fogantyú Ön felé mutat, nem pedig a penge. A kések tárolás közben ne érjenek egymáshoz. Faboxban vagy a mágneses rúdon mindig csak megtisztított és száraz késeket tároljon.

A megfelelő kés

Mindig a megfelelő kést használja - a feldolgozott alapanyagok (hús, zöldség, hal, péksütemények) mérete és textúrája nagyon eltérő, ezért az egyes nyersanyagokhoz használjon speciális vágási technikákat, ezért egy speciális kést is.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kés készletek
Jótállás: 2 év
Súly: 2.58 kg
Darabszám: 6 db
Terméktípus: Késkészlet
Sorozat: ZWILLING PROFESSIONAL "S"
Margin: B
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: