Tortaformák

összesen 12 termék
Sütőforma 13 cm, piros, kerámia, Staub
11 200 Ft
ST405111630
Sütőforma DELIBAKE J1640574 36 x 24 cm, Tefal
13 190 Ft –13 %
11 370 Ft
TEFJ1640574
Halloween desszertforma, narancssárga, szilikon, Lékué LKE3900106N02M048
Szív desszert formája, piros, szilikon, Lékué
6 590 Ft –10 %
5 920 Ft
LKE0621508R01M022
Szilikon tortaforma XBAKE 28 cm, kék, acél, Guardini
7 790 Ft –5 %
GD11028FPPBSGNAM
Sütőforma SILVER ELEGANCE 24 x 24 cm, fekete, acél, Guardini GD74524SEGNAM
Tortaforma GOLD ELEGANCE 28 cm, bronz, acél, Guardini
7 190 Ft –24 %
GD71028FPGEGNAM
Szilikon tortaforma XBAKE 26 cm, kék, acél, Guardini GD10426PBSGNAM

Sütőformák - kötelező kellék mindenkinek, aki édesszájú

Milyen típusú tortaformák állnak rendelkezésre a Kulina oldalon ?

A jó minőségű tortaforma már fél siker, ha nagyszerű tortát akarsz sütni egy születésnapi partira vagy szombati vacsorára. Miért van ez így? A prémium minőségű tortaformák egyenletesen vezetik a hőt, így a sütemény tökéletesen megsül. Emellett olyan tapadásmentes bevonatot is kínálnak, amely megkönnyíti, hogy a süteményt könnyedén kivehető legyen a tepsiből.

A Kulina weboldalon kínált sütőformákat a sütésre szakosodott márkák gyártják, mint például a következők de Buyer, Lekue, Nordic Ware és a Revol. Sütő tartozékaik garantálják a sikert, és különböző anyagokból, például alumíniumból, acélból, szilikonból, kerámiából vagy zománcozott fémből készülnek. Az anyag kiválasztása az Ön preferenciáitól és a sütemény típusától függ. És milyen süteményeket lehet vásárolni a Kulina's sütőformákkal?

A Kulina oldalon elérhető sütőformák közé tartoznak:

Hogyan készítsük elő a sütőformákat használatra?

Még akkor is hasznos lehet, ha a sütőformája tapadásmentes bevonattal rendelkezik, érdemes előkészíteni a tortaformát, mielőtt a tésztát a formába tenné. Két egyszerű eljárás van a tortaforma előkészítésére.

  • Kenje ki a serpenyőt

Ez a legnépszerűbb módszer arra, hogy a tortaformák sima felületet kapjanak, amely ellenáll a ragadásnak. A tepsi zsírozásához egyszerűen használjon egy kis vajat és zsemlemorzsát.

  • Használjon sütőpapírt

Ez a technika hozzájárulhat ahhoz, hogy a sütemény sütés után úgy csússzon ki a tepsiből, hogy nem ragad a tepsihez.