WMF

Nuova brunch késkészlet

2 részes

  • 5 489 Ft
  • raktáron 3 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Termékleírás

2 db éles, recés kés

A Nuova brunch késkészlet kései rövidebbek, mint az átlagos kések. A kések pengéjének egyik oldala olyan, mint az átlagos késeké, tehát ideális péktermékek vajjal, lekvárral, kenősajttal való megkenéséhez, míg a penge másik oldala recés, tehát alkalmas bagettek, zsemlék kettészeléséhez.

A Nuova sorozat speciális evőeszközei kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® acélból készülnek, csiszolt felületük van, gondosan kidolgozott a formatervezésük és nagyon mutatósak. A Nuvoa sorozat termékei nem csak szépek, de ötletesek is, ugyanis az egyes evőeszközök tökéletesen egymásba illeszkednek. A termékeket Jutta Keil és André Stocker tervezte, attraktív dizájnjuk hétköznapi használatra és ünnepi alkalmakra egyaránt illik.

A Nuova evőeszköz kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® nemesacélból készül, amely 72 %-ban acélból, 18 %-ban krómból és 10 %-ban nikkelből tevődik össze. Ez az alapanyag tartós, nem rozsdásodik és ellenáll az étkezési savaknak. A Cromargan® evőeszközök gyönyörűen csillognak, könnyű karbantartani őket és tisztíthatóak mosogatógépben.

GYARTÓ KÓDJA: 12.9193.6042

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.

Kód: WM1291936042
Márka: WMF
Sorozat: WMF Nuova
Dizájner: Jutta Keil
Szín / méretek: szélesség 19,5 cm
Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél
polírozott
tisztítható mosogatógépben