Késélező Gourmet WMF

Kód: WM1874376030
14 490 Ft
Raktáron (4 db)

S egy késélező, akkor könnyen és hatékonyan élezni egy minőségi kés bármikor, mivel még a legjobb minőségű kés is veszít az élesség idővel. A WMF késélezők a csiszolókő alternatívája. 2 fokozattal rendelkeznek, amelyek szerint előélezheti vagy kíméletesen élezheti a kést. S kerámia- és acélcsiszolók, ha egyenesen húzza a pengét, akkor optimális élesítési eredményt érhet el. A WMF késélezőket hosszú élettartam és könnyű kezelhetőség jellemzi.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A késélezővel a minőségi kést bármikor egyszerűen és hatékonyan megélezheti, mert még a legjobb minőségű kés is idővel elveszíti élességét. Célszerű a kést minden használat előtt és után helyes technikával és megfelelő kerámia fenőkővel vagy króm-vanádium élezőacéllal megélezni.

Ezt WMF késélező a fenőacél alternatívája. Több fokozatuk van, melyek szerint a kés különbözőképpen előélezhető vagy finoman utánélezhető. A kés kerámia fenőkövön vagy fenőacélon történő egyenletes húzásával elérhető az optimális élesség. A WMF késélezőket hosszú élettartam és könnyű kezelhetőség jellemzi.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fenőacélok és késélezők
Garancia: 2 év
Súly: 0.35 kg
Sorozat: WMF Gourmet
K překladu: CZ AUTO
Margin: E
Terméktípus: Késélezés

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
ML Szerző | 23.1.2022
Szuper
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés