Késélező GOURMET, 2 fokozatú, WMF

Kód: WM1874376030
Márka: WMF
18 890 Ft –17 %
Késélező GOURMET, 2 fokozatú, WMF
18 890 Ft –17 % 15 530 Ft
Raktáron (7 db)

S egy késélező, akkor könnyen és hatékonyan élezni egy minőségi kés bármikor, mivel még a legjobb minőségű kés is veszít az élesség idővel. A WMF késélezők a csiszolókő alternatívája. 2 fokozattal rendelkeznek, amelyek szerint előélezheti vagy kíméletesen élezheti a kést. S kerámia- és acélcsiszolók, ha egyenesen húzza a pengét, akkor optimális élesítési eredményt érhet el. A WMF késélezőket hosszú élettartam és könnyű kezelhetőség jellemzi.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A késélezővel a minőségi kést bármikor egyszerűen és hatékonyan megélezheti, mert még a legjobb minőségű kés is idővel elveszíti élességét. Célszerű a kést minden használat előtt és után helyes technikával és megfelelő kerámia fenőkővel vagy króm-vanádium élezőacéllal megélezni.

Ezt WMF késélező a fenőacél alternatívája. Több fokozatuk van, melyek szerint a kés különbözőképpen előélezhető vagy finoman utánélezhető. A kés kerámia fenőkövön vagy fenőacélon történő egyenletes húzásával elérhető az optimális élesség. A WMF késélezőket hosszú élettartam és könnyű kezelhetőség jellemzi.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Késélezők
Jótállás: 2 év
Súly: 0.35 kg
Terméktípus: Késélezés
Sorozat: WMF Gourmet
Margin: C
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428