WMF

Gourmet beltéri fűszerkert - 3 önöntöző virágcserép

  • 25 316 Ft
  • megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: WM0641306040
Márka: WMF
Dizájner: Jan Christian Delfs
Szín / méretek: virágcserép Ø 10,8 cm, hosszúság 36 cm; szélesség 12,5 cm; magasság 12,5 cm
Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél
műanyag
polírozott

Termékleírás

A Gourmet beltéri fűszerkert részei:

  • 3 db önöntöző, kanócos virágcserép
  • 1 db víztartó edény

A friss fűszernövények a modern konyha részét képezik. Gondozza növényeit a WMF önöntöző rendszerével!

A Gourmet fűszerkert 3 darab rozsdamentes acél virágcserépből és egy műanyag víztartó edényből áll. A virágcserepek speciális kanóccal vannak ellátva, amelyek összeköttetésben vannak a fedeles víztartó edénnyel. Ennek az automatikus öntözőrendszernek köszönhetően többé nem szükséges egyfolytában ellenőrizni a nedvességet, fűszerei mindig frissek és zamatosak lesznek.

A WMF Gourmet sorozata változatos konyhai segédeszközök tárházát kínálja. Ezek a letisztult, puritán stílusú segédeszközök fontos és hasznos részei a konyhának. Legyen szó tésztaszűrőről vagy fokhagymanyomóról, a Gourmet sorozat termékei közt biztos megtalálja azt, amire szüksége van.

A sorozat segédeszközeinek többsége rozsdamentes acélból készül, így nagyon strapabíróak és sok időt meg tudnak spórolni a konyhai munkálatok során. A modern gyártási technológiáknak és a gyártás során használt kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően ráadásul évtizedeken keresztül szolgálnak.

GYARTÓ KÓDJA: 06.4130.6040

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.