WMF

Gourmet ananászszeletelő

  • 10 999 Ft
  • raktáron 4 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Termékleírás

A Gourmet ananász szeletelő az, ami az igazi gyümölcsös kényeztetéshez kell! Az éles késsel az ananász szeletelő segítségével pillanatok alatt egyenletes, friss és lédús rostkarikákat vághat le. Ennek köszönhetően könnyedén szeletelheti az ananászt tökéletes karikákra kemény mag nélkül.

A WMF Gourmet ananász szeletelőről röviden:

  • Nagyon egyszerű ananász szeletelés
  • Egyenletes karikákat készít a kemény mag nélkül

A WMF Gourmet sorozata változatos konyhai segédeszközök tárházát kínálja. Ezek a letisztult, puritán stílusú segédeszközök fontos és hasznos részei a konyhának. Legyen szó tésztaszűrőről vagy fokhagymanyomóról, a Gourmet sorozat termékei közt biztos megtalálja azt, amire szüksége van.

A sorozat segédeszközeinek többsége rozsdamentes acélból készül, így nagyon strapabíróak és sok időt meg tudnak spórolni a konyhai munkálatok során. A modern gyártási technológiáknak és a gyártás során használt kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően ráadásul évtizedeken keresztül szolgálnak.

GYARTÓ KÓDJA: 18.7367.6030

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.

Kód: WM1873676030
Márka: WMF
Dizájner: Casini & Pringiers, Milano
Szín / méretek: penge Ø kb. 8,5 cm; magasság 24 cm; szélesség 11 cm
Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél
műanyag
polírozott