Bio olasz fokhagyma 70 g, granulátum, Mill & Mortar
Kód: MM12275100 nap a visszaküldésreGondtalanul, ingyenes elszállítással
98% elégedett vásárlóÁrukereső: 1500+ ellenőrzött vélemény
Azonnali kiszállítás12:00-ig leadott rendelés esetén
50k+ termékértékelésVásárlóinktól írva
Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Főbb előnyök:
- a szárított fokhagyma íze kevésbé csípős, mint a friss fokhagymaé, de ugyanúgy használható
- a betakarított fokhagymát a napon, a földön szárítják, mielőtt bevinnék a házba tisztítás, hámozás és szeletelés céljából, majd 36-38 órán át alacsony hőfokon szárítják
- a szárított fokhagymának van egy enyhén pörkölt jegye, ami extra ízletessé teszi
- nem kell hámozni, vágni vagy mosni
- a szárított fokhagyma granulátum 1:4 arányban helyettesíti a friss fokhagymát, és nagymértékben növeli az eltarthatósági időt
- a fokhagymának egészségügyi előnyei is vannak - antioxidánsokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak a szív egészségéhez, az immunrendszerhez és az általános jóléthez
- tanúsított bio - az összetevőket peszticidek, műtrágyák és genetikailag módosított szervezetek felhasználása nélkül termesztik
- biztos lehet benne, hogy csak egészséges és környezetbarát összetevőket fogyaszt
- stílusos és hermetikusan zárt csomagolás, amely védi a tartalmat és megőrzi frissességét - a fűszerek ízben és aromában gazdagok maradnak, és bármikor felhasználhatók, amikor csak szükség van rájuk
További információk:
- összetevők: olasz fokhagymagranulátum* (* = bio)
- nettó súly: 70 g
- származás:EU
- tanúsítvány:DK-ØKO-100
- tárolás: száraz, sötét és légmentes helyen tároljuk
Kiegészítő paraméterek
| Kategória: | Egyfajú fűszerek |
|---|---|
| Jótállás: | 2 év |
| Súly: | 0.122 kg |
| EAN vonalkód: | 5710175122753 |
| Anyag: | Fém |
| Darabszám: | 1 db |
| Terméktípus: | Fűszerek |
| Sorozat: | Mill & Mortar Egyfajú fűszerek |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Gyártó: | Mill & Mortar |
| Margin-category: | A |
KULINA | Mill & Mortar World of Spices
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása