WOLL Titanium Nowo Induction

összesen 29 termék
WOLL Wok TITANIUM NOWO 36 cm, titán, WOLL
63 800 Ft –12 %
55 960 Ft
WL11361IL
Fazék TITANIUM NOWO 24 cm, indukció, WOLL
54 780 Ft –13 %
47 180 Ft
WL124IL
Wok TITANIUM NOWO 32 cm, indukciós, WOLL
56 740 Ft –17 %
46 770 Ft
WL1132IL
Wok TITANIUM NOWO 36 cm, indukciós, WOLL
62 650 Ft –19 %
50 470 Ft
WL1136IL
Fel
További termékek

Bemutatjuk a WOLL Titanium Nowo indukciós sorozatot, ahol a kulináris kiválóság és a csúcstechnológia találkozik. Ezt a főzőedény-kollekciót aprólékosan úgy tervezték, hogy megfeleljen a modern konyhák és a főzés szerelmeseinek igényeinek, akik csak a legjobbat várják el.

A Titanium Nowo Induction sorozat középpontjában egy 8 mm vastag, kézzel tökéletesre öntött termikus alap áll. Ez biztosítja az optimális hőeloszlást és hőmegtartást, így ezek a serpenyők és fazekak gyorsan felmelegednek és forróak maradnak az indukciós főzőlapról való levétel után is. Mondjon búcsút az energiapazarlásnak és köszöntse a hatékony főzést.

A Titanium Nowo indukciós főzőedények kiemelkedő tulajdonsága a titán kemény felületű bevonat. Ez a prémium bevonat nemcsak kiváló minőségű, hanem hihetetlenül robusztus és hosszú élettartamú is. Úgy tervezték, hogy ellenálljon a konyhai igénybevételnek, így szabadon főzhet és süthet anélkül, hogy aggódnia kellene a főzőedényei tartóssága miatt.

Ennek a sorozatnak az egyik leginnovatívabb eleme a serpenyők levehető fogantyúja. Ez az átgondolt kialakítás gondtalanná teszi a tárolást, így a serpenyők könnyedén elférnek a szekrényben és a mosogatógépben. És amikor szüksége van rá, ezek a serpenyők akár süteményformaként is funkcionálhatnak, ezzel is bemutatva sokoldalúságukat.

A Titanium Nowo indukciós kollekció a főzőedények széles választékát kínálja, hogy megfeleljen az Ön kulináris igényeinek. A serpenyőktől és lábasoktól kezdve a rostélyosokig és roston sütőkig minden recepthez megtalálod a tökéletes eszközt. Ráadásul a tapadásmentes felület csökkenti a felesleges olaj szükségletét, elősegítve az egészségesebb főzést anélkül, hogy az ízt veszélyeztetné.

A Titanium Nowo indukciós főzőedényeknél a kézművesség áll az élen. Minden egyes darabot aprólékosan kézzel öntünk ki, hogy kiküszöböljük a légbuborékokat, így biztosítva a legmagasabb minőséget. A megerősített perem extra ütésállóságot biztosít, formája pedig megakadályozza a kiömlést kiöntéskor.

Ezek a serpenyők gyorsan és egyenletesen melegednek, és kivételes hőtartásuknak köszönhetően a főzés során csökkentheti a hőfokot anélkül, hogy az eredmény romlana. Ételei tovább maradnak forróak a serpenyőben, így a második adagok elkészítése gyerekjáték, akár mikrohullámú sütő nélkül is.

A WOLL Titanium Nowo Indukciós serpenyők jelentős súllyal rendelkeznek, de a szeánsz és a szögletes serpenyők öntött segédfogantyúval vannak ellátva, így könnyebb a felemelésük és a manőverezésük.

A fogantyú nélküli kialakításnak köszönhetően ezek a serpenyők könnyedén elférnek a sütőben, a mosogatóban, a mosogatógépben és a konyhaszekrényben. Rendezetten egymásra rakhatók, ami különösen kényelmes az elkötelezett Titanium Nowo rajongók számára.

Tapasztalja meg a különbséget saját maga, és emelje a főzési játékát a WOLL Titanium Nowo indukciós sorozatával. Ez több mint egyszerű főzőedény; ez egy kulináris forradalom. Mondjon búcsút a hétköznapinak, és ölelje magához a rendkívüli dolgokat. Nyissa ki kulináris potenciálját a stílus, a teljesítmény és az innováció tökéletes ötvözetével, amely e rendkívüli kollekció minden darabjában megtalálható.